Влада планує підвищити тарифи на опалення для українців у місті Луцьк, але як повідомляється не для всіх, за новим законом України.

У Луцьку планують підвищити тарифи на опалення, але це не стосуватиметься категорій споживачів, зокрема населення. Про це йдеться у проєкті рішення виконавчого комітету про встановлення нових тарифів для луцьких теплопостачальних підприємств, повідомляє ВолиньUA.

Запропоновані тарифи на теплову енергію на сезон 2024/2025 років передбачають підвищення цін для різних категорій споживачів. Зокрема, тарифи для населення зростуть на 2,5% до 14,9%, для бюджетних установ - на 4%, для інших споживачів - на 4% до 13%.

Опалення / фото: Freepik
Опалення / фото: Freepik

Нові тарифи для бюджетних установ, інших споживачів та релігійних організацій застосовуються з урахуванням змін до Закону України "Про особливості подальшого відновлення функціонування ринку природного газу та пов'язаних із ним відносин у сферах теплопостачання в умовах воєнного стану та їх функціонування". Для населення застосовуються тарифи станом на 24 лютого 2022 року. Отже українці котрі не входять у цю групу будуть застосовуватися тарифи по старим цінам, це стосуєтся звичайних громадян.

Популярні новини зараз
Гороскоп на тиждень 16-22 вересня для всіх знаків Зодіаку: небезпеки Водоліїв, блиск Левів та відпочинок Тельців Сніг, мінусова температура та сильний вітер: синоптикиня розповіла, чи буде рання зима восени 2024 року Всього 300 гривень: українці отримають смішну "подачку" на комуналку "Покинув, два роки шлявся, обжимався...": Оля Цибульська розповіла, що сталося з Винником
Показати ще

Тарифи на опалення / фото: Freepik
Тарифи на опалення / фото: Freepik

Нагадуємо, за генератор можна отримати компенсацію, як отримати 200 тисяч гривень, та куди потрібно звертатися?

Грошова допомога українцям на опаленя, що потрібно для отримання допомоги- більш детально у Знай.ua.

Раніше ми повідомляли, субсидія на зиму, кому начислять автоматично, а кому потрібно звертатися до ПФУ.