Українці з Кіровоградської, Полтавської та Черкаської областей мають шанс отримати фінансову допомогу до 36 тисяч гривень від Естонської ради у справах біженців. Це фінансування призначене для відновлення або започаткування бізнесу, що може допомогти у подоланні економічних труднощів, викликаних війною.

Пріоритет у наданні цієї допомоги мають найбільш вразливі категорії населення, які найбільше постраждали від наслідків війни.

Людина, яка тримає гроші в руке
Людина, яка тримає гроші в руці

До таких категорій відносяться:

  • Неповні сім'ї: родини, де один з батьків самостійно виховує дітей до 18 років.
  • Сім’ї з людьми похилого віку: домогосподарства, які складаються тільки з літніх людей.
  • Сім’ї з інвалідами: родини, в складі яких є особи з інвалідністю або тяжкими захворюваннями.
  • Багатодітні сім’ї: родини з великою кількістю дітей або вагітні жінки.
  • Домогосподарства, що постраждали від війни: сім’ї, житло яких було зруйноване або пошкоджене внаслідок обстрілів чи інших воєнних дій.
  • Сім’ї, що втратили близьких у війні: родини, члени яких загинули або отримали серйозні поранення внаслідок бойових дій.

Для отримання фінансової допомоги потрібно виконати кілька простих кроків:

Популярні новини зараз
ТЦК похвалилися, на скільки мільйонів вдалося "подоїти" ухилянтів З 1 жовтня платіжки за світло зміняться Жінка зі США займалась сексом з 20 чоловіками: знайшла задоволення з одруженими Українцям чітко відповіли з приводу індексації пенсій
Показати ще

Заповнити онлайн-заявку

Гроші. Кадр з ютуба
Гроші. Кадр з ютуба

Заявка подається через офіційний сайт Естонської ради у справах біженців або інші вказані канали комунікації. Важливо уважно заповнити всі необхідні поля і надати точну інформацію про ваші потреби та фінансове становище.

Після подачі заявки представники проєкту зв'яжуться з вами для подальшого оброблення заявки та уточнення деталей. Для отримання консультацій та додаткової інформації можна звертатися за контактним телефоном +38 073 508 08 39. Телефон доступний у будні дні з 10:00 до 13:00.

Фінансова допомога у розмірі до 36 тисяч гривень може бути використана для різних цілей:

  • Відновлення зруйнованого бізнесу: Включає ремонт, закупівлю необхідного обладнання та матеріалів.
  • Започаткування нового бізнесу: Для цього можна використати гроші для придбання стартового обладнання, матеріалів, оренди приміщень та інших витрат, пов’язаних із запуском нового підприємства.

Нагадаємо, нові податки витрясуть гаманці: готуйтеся віддавати втричі більше з вересня

Раніше ми писали про те, що селянам готують нові виплати: хто та скільки зможе отримати

Крім того, Знай.ua повідомляв, як отримати "зимову субсидію" від благодійників: на тверде паливо, комуналку та інші потреби