Клієнти ПриватБанку дедалі частіше висловлюють своє незадоволення через зміни кредитних лімітів без попереднього сповіщення. Один із користувачів банку поділився своїм досвідом, коли під час поповнення рахунку мобільного телефону через додаток Privat24 він виявив, що його кредитний ліміт було змінено.

"Я побачив, що на кредитці без мого відома підвищили кредитний ліміт", — обурюється клієнт. Намагаючись дізнатися більше про ситуацію, він звернувся на гарячу лінію банку, але замість швидкого вирішення отримав ще більше труднощів.

Звернення до гарячої лінії банку не принесло бажаних результатів, а навпаки, додало нових клопотів. Віртуальний асистент не міг правильно розпізнати адресу клієнта через наявність дробового номера будинку. "Я це чітко вимовляю. Але одразу голосовий помічник вирішує, що дані не співпадають, і каже мені, що мені потрібно якнайшвидше з'явитися в найближче відділення банку", — розповідає користувач.

Кредит у банку, кадр з відео
Кредит у банку, кадр з відео

ПриватБанк швидко відреагував на скарги та пояснив свою політику щодо кредитних лімітів і роботи віртуального помічника. "Ми збільшуємо або зменшуємо кредитний ліміт, аналізуючи багато різних чинників, таких як наявність кредитів у інших установах, протерміновані платежі, зарплатні нарахування, активне використання картки та інші", — зазначили у банку.

Популярні новини зараз
Сніг, мінусова температура та сильний вітер: синоптикиня розповіла, чи буде рання зима восени 2024 року "Скрутити кордон у трубочку...": відомий астролог назвав, коли Україна почне "ламати" окупантів Не беріть слухавку, якщо бачите ці номери: шахраї залишать без копійки Пенсіонери з картками ПриватБанку можуть залишитись без грошей: у чому проблема
Показати ще

Щодо роботи голосового помічника Яни, у банку підкреслили, що вона покликана мінімізувати час очікування на лінії, допомагаючи зв'язатися з потрібним оператором. "У разі непорозумінь достатньо переформулювати запитання, щоб з'єднатися з оператором", — пояснили представники банку.

Банк також нагадав про альтернативні способи зв'язку, такі як чат на офіційному сайті та у мобільному додатку. Це дозволяє вирішувати питання більш оперативно та уникати проблем з віртуальним асистентом.

ПриватБанк вибачився за завдані незручності та підтвердив свою готовність допомогти у вирішенні подібних питань у майбутньому. Банк підкреслив, що зворотний зв'язок від клієнтів є важливим для покращення якості обслуговування і подальшого вдосконалення своїх послуг.

Нагадаємо, що не потрібний ні банкомат, ні кошик для покупок: ПриватБанк разом з Varus запустили нову зручну послугу

Раніше ми розповідали, що ці купюри буде заборонено: у НБУ попередили українців на рахунок гривень

Також, "Ощадбанк" попередив пенсіонерів: зробіть це, щоб уникнути проблем