Українці, які шукають роботу з високою зарплатою, можуть знайти її, не виїжджаючи за кордон. Державний центр зайнятості України пропонує широкий вибір вакансій від міжнародних компаній та організацій, де оплата праці є на рівні європейських стандартів. Про це свідчать дані, розміщені на Єдиному порталі вакансій.

На даний момент на порталі доступні близько 266 тисяч вакансій офіційної роботи. Серед них є пропозиції від міжнародних організацій, які пропонують заробітну плату від 50 тисяч гривень на місяць. Це унікальна можливість для українців отримувати гідну оплату праці, не залишаючи країну.

Наприклад, британська телерадіомовна корпорація Бі-Бі-Сі шукає журналіста, обіцяючи зарплату в розмірі 53,7 тисяч гривень, а також медичне страхування для співробітників. Це чудова нагода для тих, хто має досвід у медіа і хоче працювати на відому міжнародну компанію.

Офісні працівники. Фото: скриншот Youtube
Офісні працівники. Фото: скриншот Youtube

Інша цікава вакансія — менеджер у Представництві іноземної неурядової гуманітарної організації "Мерсі Корпс". Тут зарплата ще вища — 111,1 тисяч гривень на місяць. Також організація шукає спеціаліста з ґендерних питань, де пропонують 94,3 тисячі гривень.

Популярні новини зараз
Немає дітей, тому що неправильно "чірікаєтесь": пара була в шоці від вердикту лікарів Зима буде без світла: тривожний прогноз Це незаконно: чого не можуть робити ТЦК під час перевірки "Покинув, два роки шлявся, обжимався...": Оля Цибульська розповіла, що сталося з Винником
Показати ще

Ще одна цікава пропозиція надходить від Вестмінстерського фонду за демократію, де шукають фахівця з управління проєктами та програмами. Ця позиція передбачає оплату в розмірі 97,5 тисяч гривень на місяць.

Не менш привабливими є вакансії для психологів у благодійному фонді "Лікарі без кордонів-Бельгія". Наприклад, у Дніпрі зарплата для психолога становить 59,5 тисяч гривень, а менеджеру з громадської охорони здоров’я в Миколаєві пропонують 70,3 тисяч гривень.

Також міжнародна гуманітарна організація International Rescue Committee запрошує спеціаліста з інформаційних технологій із зарплатою 61,6 тисяч гривень.

Ці вакансії — лише частина з тих, що доступні на порталі Державного центру зайнятості. Українці, які мають відповідні навички та досвід, мають реальний шанс знайти роботу з високою оплатою, не покидаючи батьківщини.

Нагадаємо, на роботу і назад – 50 гривень: де запровадять нові тарифи на міський транспорт

Раніше ми розповідали, що пенсіонерку змусили повернути гроші державі: тепер винна 63 тисячі

Також, фінансовий тягар хочуть перекласти на українців: експерт пояснив підвищення податків