Банківські установи в місті Покровськ на Донеччині готуються припинити свою роботу вже наступного тижня. Про це стало відомо зі слів Вадима Філашкіна, голови Донецької обласної військової адміністрації, який повідомив про це в Telegram.

Людина, яка знімає гроші з банкомату
Людина, яка знімає гроші з банкомату

Згідно з його заявою, до кінця цього тижня мешканці Покровська ще зможуть скористатися послугами банківських відділень, однак з понеділка працюватимуть лише банкомати.

Це означає, що містяни більше не матимуть можливості відвідувати відділення для здійснення фінансових операцій, а зможуть лише знімати готівку.

Людина отримує гроші з банкомату
Людина отримує гроші з банкомату

Популярні новини зараз
Путін оголосив про масштабне збільшення чисельності армії До 9,99 грн за куб: кому доведеться більше платити за газ Суцільний головний біль: 3 знаки Зодіаку, які не годяться в дружини Сніг, мінусова температура та сильний вітер: синоптикиня розповіла, чи буде рання зима восени 2024 року
Показати ще

Філашкін також наголосив, що в місті досі перебуває близько 38 тисяч осіб, серед яких 1900 дітей. Він закликав усіх, хто залишився, евакуюватися до більш безпечних регіонів України, оскільки ситуація на Донбасі залишається вкрай небезпечною.

Крім того, Знай.ua повідомляв, банкіри радять приберегти готівку: мати хоча б на тиждень

Також наш портал інформував, українцям обмежили зняття готівки: яку суму дозволять протягом доби

Раніше Знай.ua стало відомо про те, що "Ощадбанк" готує масштабні зміни: торкнеться всіх власників карток