Газопостачальна компанія "Нафтогаз" звернулась до українців із важливим проханням: на цей раз передати показання газових лічильників раніше, ніж зазвичай.

Відтепер, замість звичного першого числа місяця, дані слід подавати вже з 28 числа, щоб уникнути можливих помилок у комунальних квитанціях.

Як пояснили в "Нафтогазі", це допоможе уникнути плутанини та забезпечить більш точну обробку даних. У компанії зазначають, що своєчасна передача показань дозволить обробити інформацію швидше і ефективніше.

Лічильник газу. Фото: скрін youtube
Лічильник газу. Фото: скрін youtube

"Плануєте важливі справи на перше число? Не забудьте передати показання вже з 28 числа. Це не лише спростить роботу нашої команди, але й забезпечить точність у ваших платіжках", — йдеться у повідомленні компанії на Facebook.

Популярні новини зараз
ТЦК пішли рейдами по ресторанах та спортзалах Жінка зі США займалась сексом з 20 чоловіками: знайшла задоволення з одруженими Українцям чітко відповіли з приводу індексації пенсій Всього 300 гривень: українці отримають смішну "подачку" на комуналку
Показати ще

Вже були випадки, колии клієнти "Нафтогазу" скаржились на некоректні суми у комунальних платіжках, що суттєво відрізнялися від фактичних показань. В одному з випадків споживачка повідомила, що отримала помилкові дані по чотирьох рахунках.

"Ваше своєчасне подання показань — це запорука точних розрахунків", — підкреслили в компанії.

Передати дані можна через особистий кабінет на сайті "Нафтогазу" або за допомогою чат-бота GASUA у Viber та Telegram. Будьте уважні та завчасно передавайте показання, щоб уникнути неприємних сюрпризів у платіжках.

Нагадаємо, українці почали отримувати "нульову субсидію": у ПФУ пояснили, чи варто переживати

Раніше ми розповідали, що українцям дадуть гроші на оплату газу та електроенергії у зимовий період

Також вас може зацікавити, що в Україні скасували один вид лічильників: за що доведеться платити по новому тарифу