Мобільний оператор Київстар з 10 вересня 2024 року відключить послугу "Повідомити мене", яка сповіщала абонентів про завершення розмови іншого користувача. Ця послуга більше не буде доступна для клієнтів, проте замість неї запропонують новий сервіс під назвою "На зв’язку".

Мобільний зв'язок, телефон / фото: Pixabay
Мобільний зв'язок, телефон / фото: Pixabay

"Повідомити мене" дозволяла безкоштовно отримувати SMS-сповіщення, коли інший абонент звільняється від розмови. Нова альтернатива "На зв’язку" також виконує схожу функцію, але буде платною: 10 грн на місяць для контрактних користувачів і 0,33 грн на день для передплатників.

Сервіс "Повідомити мене" дозволяв абонентам отримувати повідомлення, коли інша людина завершила розмову або знову з'явилася в мережі. Він був доступний для користувачів з префіксами 067, 068, 096, 097 та 098, підключався через додаток або USSD-запит і був безкоштовним.

Мобільний зв'язок. Фото: скрін youtube
Мобільний зв'язок. Фото: скрін youtube

Київстар пояснює, що зміна тарифів пов’язана з економічною ситуацією та необхідністю інвестицій в інфраструктуру. Окрім цього, з 1 вересня оновляться деякі архівні тарифні плани з підвищенням вартості, але з розширенням послуг для абонентів.

Популярні новини зараз
До 9,99 грн за куб: кому доведеться більше платити за газ Повістку отримають навіть ті, хто не оновив дані: нові правила призову в Україні Звільнення із ЗСУ за власним бажанням: у Раді збираються прийняти важливий закон В Україні ухвалили "історичне" підвищення податків: головні нововведення
Показати ще

Нагадаємо, інтернет закінчився, "гудки" не йдуть: Київстар, Vodafone та lifecell підказали шлях до збільшення послуг

Раніше ми писали про те, що послуга не потрібна, але платити зобов'язані: скарги на Київстар сипляться з усіх боків

Крім того, Знай.ua повідомляв, трохи більше гривні на день: у Lifecell розповіли, як спілкуватись за мінімальну плату