Мобільний зв'язок в Україні відчутно подорожчав, тому абоненти хапаються за кожну можливість хоч трохи заощадити. Оператор Lifecell на своїй facebook-сторінці розповів про можливість спілкуватись за смішну плату.

Оператор порадив абонентам, які активно спілкуються телефоном, використовувати месенджер BiP. Ця програма дозволяє дзвонити як на мобільних операторів, так і на стаціонарні телефони.

Lifecell. Фото: скрін youtube
Lifecell. Фото: скрін youtube

Найдешевший тариф з безлімітом на Lifecell та 200 хвилинами на інших операторів коштує 40 гривень на 30 днів. Тобто платня за один день виходить близько 1,33 гривні. За 80 гривень на місяць можна підключити безліміт на Lifecell та 3000 хвилин на інші мережі.

Крім того, месенджер BiP можна використовувати для дзвінків у роумінгу: на номери Lifecell – без обмежень, на інші мережі – 60 хвилин на місяць. Однак, щоб мати переваги доступного зв'язку, необхідно мати стабільний доступ до Інтернету.

Популярні новини зараз
Змінили вимоги до стажу: майбутня пенсія буде більше очікуваного Продукти продаватимуть за новими правилами: чи постраждає звичний раціон українців ПриватБанк блокує гроші пенсіонерів Водіям готують тотальні перевірки на дорогах: безжально штрафуватимуть кожного третього
Показати ще

Мобільний зв'язок, скріншот: YouTube
Мобільний зв'язок, скріншот: YouTube

"З додатковими пакетами хвилин ви зможете телефонувати через функцію BiP Out на номери українських мобільних операторів та стаціонарні телефони з будь-якого куточка планети, де є інтернет", - розповіли в компанії.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, як перейти на вигідний мобільний тариф за 5 хвилин: покрокова інструкція для користувачів Київстар, Vodafone та Lifecell.

Також наш портал інформував, Lifecell повертатиме частину коштів, витрачених на послуги зв'язку: як отримати кешбек.

Крім того, інформаційний портал "Знай" повідомляв, без додаткової плати: оператор Lifecell порадував абонентів шансом заощадити.