Благодійний фонд "Центр допомоги переселенцям та ветеранам" відкрив реєстрацію на отримання продуктових наборів від Фундації Дім Рональда МакДональда для внутрішньо переміщених осіб у місті Дніпро.

Команда фонду отримала 480 продуктових наборів, кожен вагою приблизно 7 кг. У пакунках містяться різні продукти, включаючи м'ясну тушонку, олію, крупи, а також хлібобулочні вироби. Допомогу можуть отримати родини ВПО, які мають відповідні довідки та зареєстровані у місті Дніпро.

Видача продуктових наборів. Фото: скрін youtube
Видача продуктових наборів. Фото: скрін youtube

Пріоритет надається родинам, які відповідають наступним критеріям:

  • Склад родини не менше 4 осіб. Усі члени родини повинні бути зареєстровані за однією адресою.
  • Вразливі категорії населення: особи з інвалідністю, родини військовослужбовців, сім'ї з малолітніми дітьми.

Щоб отримати продуктовий набір, необхідно заповнити форму реєстрації. Після цього очікуйте на дзвінок від волонтера фонду. При відвідуванні фонду для отримання допомоги необхідно мати з собою копії довідок ВПО для всіх членів родини, зареєстрованих за однією адресою.

Популярні новини зараз
Не беріть слухавку, якщо бачите ці номери: шахраї залишать без копійки Пенсіонери з картками ПриватБанку можуть залишитись без грошей: у чому проблема До 3400 гривень: українців будуть оштрафувати за електролічильники Пенсіонери зможуть отримати одноразову грошову допомогу
Показати ще

Продуктові набори можна отримати за адресою: м. Дніпро, вул. Криворізька, 2 – Центр допомоги переселенцям та ветеранам. Важливо зазначити, що допомогу не відправляють поштою, і заявки від осіб, зареєстрованих за межами міста Дніпро, не розглядаються

Нагадаємо, Пенсіонерам роздадуть безкоштовні продукти: як зареєструватись на гуманітарку - інструкція

Раніше ми розповідали, що По 1 500 тисячі гривень на людину: тисячам українцям надійдуть кошти

Також, Українцям безкоштовно роздадуть крупи та консерви: як потрапити в чергу на гуманітарну допомогу