Для участі у програмі фінансової допомоги, що реалізується благодійною організацією ADRA за підтримки Всесвітньої продовольчої програми ООН, українцям, які проживають у Балаклійській громаді Харківської області, потрібно особисто відвідати місце реєстрації і надати пакет документів, що підтверджують їхнім вразливим категоріям.

Розмір грошової допомоги становить 1500 гривень на особу щомісяця. Більшість з 6000 жителів, які раніше отримували продуктові набори, тепер можуть отримувати фінансову допомогу.

Грошова допомога. Фото з інтернету
Грошова допомога. Фото з інтернету

Розпочато перереєстрацію тих, хто отримував продуктові набори, на гроші від Всесвітньої продовольчої програми, і право на отримання має ряд вразливих груп, таких як люди з інвалідністю, багатодітні сім'ї, малозабезпечені родини та особи, які проходять облік у територіальному центрі.

Заявники повинні звернутися до пункту прийому документів у Балаклії, за адресою площа Якова Чернігівця, будинок 3, з понеділка по п’ятницю з 09:00 до 13:00 і надати документи, що підтверджують їх статус.

Популярні новини зараз
В Україні зростуть ціни на інтернет: чого очікувати українцям і які цьому причини Пенсіонери зможуть отримати одноразову грошову допомогу Водійські права стануть недійсними: коли і чому варто отримати нові документи "Покинув, два роки шлявся, обжимався...": Оля Цибульська розповіла, що сталося з Винником
Показати ще

Людина, яка тримає гроші в руках. Фото: depositphotos
Людина, яка тримає гроші в руках. Фото: depositphotos

Фонд "Благополуччя дітей" у партнерстві з німецькою Diakonie Katastrophenhilfe відкрив реєстрацію для грошових виплат родинам з неповнолітніми дітьми, які відповідають певним критеріям, такими як статус внутрішньо переміщених осіб та проживання в Києві або Київській області.

Ці родини можуть отримати фінансову підтримку у розмірі 2 400 гривень на місяць протягом чотирьох місяців, що у підсумку складе 9 600 гривень на особу.

Аби подати заявку на допомогу, потрібно заповнити онлайн-форму до 18 серпня і зібрати необхідні документи згідно з умовами програми. Кошти, які отримають родини, можуть бути використані на купівлю продуктів і засобів гігієни.

Нагадаємо, українцям нададуть масштабну гуманітарну допомогу: кому, де, скільки

Раніше ми писали про те, що пенсіонерам із виплатами менше 3250 грн призначають солідний "бонус": терміни – до грудня

Крім того, Знай.ua повідомляв, Польща запроваджує допомогу на дітей українців: скільки можна отримати