Волонтери продовжують підтримувати українців, особливо тих, хто був змушений покинути свої домівки . Волонтерський центр "Народна допомога" у Запоріжжі оголосив про видачу продуктових наборів для переселенців із Херсонської області, а також міст Нікополя та Марганцю Дніпропетровської області.

Безкоштовні продуктові набори можуть отримати мешканці Херсонської області та міст Нікополя та Марганцю, які зареєстровані як ВПО у Запоріжжі. Але щоб отримати цю допомогу, необхідно потрапити під одну з певних категорій уразливості:

  • Маломобільні люди: особи, які через стан здоров'я обмежені у пересуванні та потребують особливої ​​уваги та допомоги.
  • Сім'ї з дітьми молодше 3 років: молоді сім'ї, які піклуються про найменших і потребують підтримки у забезпеченні базових потреб.

    Продуктові набори, скріншот: YouTube
    Продуктові набори, скріншот: YouTube

Процес отримання допомоги простий, але вимагає попередньої реєстрації. Для цього потрібно заповнити спеціальну реєстраційну форму за посиланням , яке надав волонтерський центр. Видача продуктових наборів буде проводитися щовівторка та щоп'ятниці з 10:00 до 13:00 за адресою: м. Запоріжжя, проспект Соборний, 181.

Для отримання допомоги переселенцям необхідно мати при собі оригінали та копії наступних документів:

Популярні новини зараз
Мобілізованим оголосили важливе нововведення Прощайте, лоджії та "панельки": як виглядатимуть українські будинки після війни Всього 300 гривень: українці отримають смішну "подачку" на комуналку "Покинув, два роки шлявся, обжимався...": Оля Цибульська розповіла, що сталося з Винником
Показати ще
  • Довідка ВПО – документ, що підтверджує статус внутрішньо переміщеної особи.
  • Свідоцтво про народження дітей: для тих, хто звертається по допомогу до сімей з дітьми.
  • Документи, що підтверджують пільгову категорію: наприклад, медичні довідки чи інші офіційні документи, що підтверджують маломобільність.

Нагадаємо, у серпні прийдуть надбавки пенсіонерам: хто зможе радіти

Раніше ми розповідали, що кожен кубометр обійдеться дешевшим: хто отримає знижку на газ у серпні.

Також, тепер речі можна перевезти безкоштовно: де заповнювати заявку