Клієнти YASNO скаржаться на завищені рахунки за спожиту електроенергію. Про це свідчать коментарі на офіційній сторінці компанії у соціальній мережі facebook.

Так, українка звернулася до фахівців YASNO із претензією, що їй завищили рахунок у 15 разів. За її словами, за липень, коли більшу частину дня не було світла, вона використала від сили 40 кВт, а їй нарахували 600 кВт.

YASNO. Фото: скрін youtube
YASNO. Фото: скрін youtube

"Навіщо нарахували понад 600 кіловат за липень, коли півмісяця не було світла. Нехай прийдуть ваші працівники та знімуть актуальні свідчення, у мене максимум 40 кіловат має бути. Нелюди", - поскаржилася українка.

Скарга на YASNO. Фото: скрін facebook.com/yasno.com.ua
Скарга на YASNO. Фото: скрін facebook.com/yasno.com.ua

Популярні новини зараз
До 9,99 грн за куб: кому доведеться більше платити за газ Збільшили штрафи за неявку до ТЦК: скільки треба витягти з заначки Всього 300 гривень: українці отримають смішну "подачку" на комуналку Пенсіонери з картками ПриватБанку можуть залишитись без грошей: у чому проблема
Показати ще

Ще в однієї клієнтки постала проблема трохи іншого характеру. Вона виявила, що в особистому кабінеті нарахування виставлено за тарифом 4,32 гривні за кВт, при тому, що вона має двозонний лічильник. "Нічний" тариф чомусь був не врахований.

"Я сьогодні відкрила в особистому кабінеті детальне нарахування та мало не впала від несподіванки", - скаржиться жінка.

Скарга на YASNO. Фото: скрін facebook.com/yasno.com.ua
Скарга на YASNO. Фото: скрін facebook.com/yasno.com.ua

Фахівці YASNO пообіцяли розібратися в ситуації та надати відповідь.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, українцям виставляють завищені рахунки за газ, світло та воду: що робити, щоб не платити зайве.

Також наш портал інформував, пенсіонера змусили заплатити за "вигаданий" рахунок: на думку ДПЕК, 51 904 кВт/год на місяць – це цілком реально.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, влітку з'явиться додаткова платіжка: за яку комунальну послугу братимуть додаткові гроші.