Газопостачальна компанія Нафтогаз України звернулася до споживачів із проханням оновити персональні дані, щоб забезпечити своєчасне отримання рахунків та важливих повідомлень. Це стосується тих клієнтів, у яких змінилося прізвище, електронна адреса або номер телефону.

Нафтогаз інформує, що нові рахунки за спожитий газ вже сформовані і доступні для завантаження в електронному вигляді. Паперові квитанції будуть надіслані поштою після 20 серпня. Компанія наголошує на зручності електронних платіжок, які можна отримати через особистий кабінет споживача або за допомогою інших онлайн-сервісів.

Тарифи на газ Фото: скрін youtube
Тарифи на газ Фото: скрін youtube

Для тих, хто обирає електронний спосіб отримання рахунків, існує додаткова перевага — можливість отримати знижку за умови оплати до 15 числа кожного місяця. Паперова квитанція, що надходить пізніше, не дозволяє скористатися цією опцією.

Нафтогаз підкреслює важливість актуалізації даних для забезпечення коректної взаємодії зі споживачами. Оновити інформацію можна на офіційному сайті компанії у розділі "Актуалізація даних" або через контакт-центр. Це дозволить уникнути можливих непорозумінь та забезпечить своєчасне інформування про будь-які зміни або важливі новини.

Популярні новини зараз
Курців схватить удар не тільки по легенях: 1 жовтня сигарети злетять в ціні Покарають навіть тих, хто має бронь або відстрочку: через яку помилку можна стати ухилянтом і отримати штраф Пенсію піднімуть на 1500 грн: кому пощастить Пенсіонери з картками ПриватБанку можуть залишитись без грошей: у чому проблема
Показати ще

Компанія наголошує, що своєчасне оновлення даних є важливим кроком для забезпечення ефективної комунікації та уникнення можливих проблем у майбутньому.

Нагадаємо, Готуйте до тисячі гривень: "Нафтогаз" попередив українців про обов'язкову процедуру

Раніше ми розповідали, що Тарифи на тепло, газ та воду зібралися "переписати": коли українцям чекати на нові платіжки

Також, Покарання за відмову від перевірки лічильників: українців попередили про дорогі наслідки