"Нафтогаз" попередив українців про необхідність перевірити газове обладнання у житлі перед початком опалювального сезону.

Насамперед подбати про перевірку слід власникам індивідуальних газових котлів. Для цього слід звернутися до оператора ГРМ та замовити відповідну послугу.

Газовий котел. Фото: скрін youtube
Газовий котел. Фото: скрін youtube

"Справність індивідуальних газових котлів потрібно регулярно перевіряти.Найкраще це робити перед початком опалювального сезону, аби без проблем пережити зиму та за будь-якої погоди зігріти оселю", - йдеться у повідомленні.

Вартість перевірки газового обладнання коливається від кількох сотень до тисячі гривень. Втім, такі витрати стануть гарантією, що опалювальний сезон пройде без "сюрпризів".

Популярні новини зараз
Путін оголосив про масштабне збільшення чисельності армії Суцільний головний біль: 3 знаки Зодіаку, які не годяться в дружини Тарифи на воду викликали паніку: прогнозують зростання цін та звільнення З 1 жовтня платіжки за світло зміняться
Показати ще

Перевірка газових приладів. Фото: скрін youtube
Перевірка газових приладів. Фото: скрін youtube

Глава "Нафтогазу" Олексій Чернишов також порекомендував споживачам переконатися у справності казанів, колонок та інших газових приладів.

"Маємо заздалегідь подбати про те, щоб наше обладнання працювало впевнено, щоб було вчасно проведено профілактику, обслуговування, професійний догляд за цим обладнанням. Щоб не сталося жодних небажаних ситуацій", - попередив він.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, газовики показали найзручніший спосіб передачі показників лічильника: заощадить час та нерви.

Також наш портал інформував, що приготування їжі обійдеться як вечеря в ресторані: українців готують до збільшення тарифу на блакитне паливо.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, що газові лічильники українців перевірять за декількома параметрами: хто може отримати штраф.