Тариф на газ для клієнтів "Нафтогазу" залишається фіксованим до кінця квітня 2025 року та становить 7,96 гривні за кубометр. Проте, деякі споживачі можуть платити менше. Про це йдеться на офіційному сайті газопостачальної компанії.

"Нафтогаз" нагадав, що побутові споживачі мають змогу зменшити свою платіжку за спожите блакитне паливо. Така можливість діє щомісяця, але потрібно виконати дві умови.

Споживання газу. Фото: скрін youtube
Споживання газу. Фото: скрін youtube

По-перше, заплатити за газ вчасно – до 15 числа кожного місяця. Друга умова – провести оплату через онлайн-сервіси компанії "Нафтогаз". У такому разі кожен кубометр обійдеться у 7,88 гривні.

"За умови своєчасної оплати онлайн ― в особистому кабінеті на my.gas.ua або у чат-боті GASUA ― кожен клієнт отримує знижку 1%, яка нараховується на особовий рахунок та автоматично буде врахована під час платежу в наступному місяці. Зі знижкою в 1% клієнт сплачує за ціною 7,88 грн/куб. м із ПДВ", - говориться у повідомленні компанії.

Популярні новини зараз
"Спочатку їй потрібно...": відома тарологиня відповіла, чи врятує Україну жінка ТЦК похвалилися, на скільки мільйонів вдалося "подоїти" ухилянтів З 1 жовтня платіжки за світло зміняться Всього 300 гривень: українці отримають смішну "подачку" на комуналку
Показати ще

Платіжка за газ. Фото: скрін youtube
Платіжка за газ. Фото: скрін youtube

У літній період така знижка не врятує гаманець, а ось взимку, коли споживається набагато більше газу, бонус може бути відчутнішим.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, комуналка почне викачувати ще більше грошей: чому може зрости платіжка за доставку газу.

Також наш портал інформував, проблеми з доставкою паперових платіжок: "Нафтогаз" звернувся до споживачів.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, приготування їжі обійдеться як вечеря в ресторані: українців готують до збільшення тарифу на блакитне паливо.