Златобанк, визнаний неплатоспроможним у 2015 році, наразі знаходиться у стадії ліквідації. Фонд гарантування вкладів фізичних осіб (ФГВФО) виплачує кошти вкладникам цього банку, і на це відведено рівно 30 днів.

Ліквідаційний баланс та звіт про виконання процедури ліквідації банку вже складено, і вкладникам, які ще не отримали відшкодування, необхідно звернутися до банків-агентів Фонду для отримання гарантованої суми.

Відділення банку. Фото: скрін youtube
Відділення банку. Фото: скрін youtube

ФГВФО повідомляє, що після оголошення про майбутнє затвердження ліквідаційного балансу АТ "Златобанк", процедура виплат гарантованої суми відшкодування триватиме не більше тридцяти днів, після чого ліквідаційний баланс буде затверджено, а виплати припинено.

Вкладники можуть отримати додаткову інформацію за такими контактами:

Популярні новини зараз
"Спочатку їй потрібно...": відома тарологиня відповіла, чи врятує Україну жінка В Україні хочуть створити армію, якій не треба буде воювати: "Ти не скажеш, що біг до іншої країни" З 1 жовтня платіжки за світло зміняться "Покинув, два роки шлявся, обжимався...": Оля Цибульська розповіла, що сталося з Винником
Показати ще
  • Гаряча лінія ФГВФО: 0 800 105-800 (безкоштовно) та 3 8 (044) 333-36-55 (за тарифами оператора).
  • Інформаційно-консультаційний центр Фонду: (044) 333-35-85 (за тарифами оператора).
  • Електронна пошта: fgvfo@fg.gov.ua.

Людина, тримає гроші в руках
Людина, тримає гроші в руках

Спадкоємці вкладників Златобанку можуть направити письмове звернення на отримання відшкодування на підставі свідоцтва про право на спадщину протягом 20 днів після оприлюднення оголошення Фонду. Якщо вони пропустять цей термін, відшкодування не буде надано.

Нагадаємо, ПриватБанк припиняє безкоштовне обслуговування: за яку популярну послугу тепер братимуть гроші

Раніше ми писали про те, що боржникам за комуналку загрожують додаткові неприємності: залишаться без гривні у кишені

Вам буде цікаво дізнатися "Вирішили заробити на клієнтах": ПриватБанк приголомшив грабіжницькою комісією