ПриватБанк оголосив, що з кінця цього року доставка банківських карток перестане бути безкоштовною. Це рішення вплине на багатьох клієнтів, які звикли до безкоштовної послуги.

Протягом останнього року ПриватБанк доставив понад мільйон банківських карток своїм клієнтам. Ця послуга була зручною і безкоштовною завдяки співпраці з компанією "Нова Пошта". Клієнти могли отримати нову картку або перевипустити існуючу без необхідності виходити з дому. Доставка здійснювалася до відділень пошти, поштоматів або навіть через кур'єра у 11 країнах Європи.

Картка. Фото: Приватбанк
Картка. Фото: Приватбанк
Картка. Фото: Приватбанк

Але ПриватБанк планує зробити цю послугу платною з початку 2025 року. Це означає, що клієнти, які замовлятимуть доставку банківських карток після кінця 2024 року, повинні будуть сплачувати за цю послугу.

Для багатьох клієнтів, особливо тих, хто мешкає у віддалених районах або за кордоном, введення плати за доставку карток може стати додатковим фінансовим навантаженням. Однак, це також може стимулювати людей більше користуватися електронними послугами банку і звертатися до відділень лише у разі крайньої необхідності.

Популярні новини зараз
Три категорії пенсіонерів, кому піднімуть виплати Українців обвішують навіть під під'їздом: три "базарні" методи обману Жінка зі США займалась сексом з 20 чоловіками: знайшла задоволення з одруженими "Покинув, два роки шлявся, обжимався...": Оля Цибульська розповіла, що сталося з Винником
Показати ще

Поки що ПриватБанк не оголосив точну вартість нової послуги. Клієнтам варто слідкувати за оновленнями від банку, щоб бути в курсі всіх змін та підготуватися до можливих додаткових витрат.

Нагадаємо, Проблеми з оплатою комуналки через ПриватБанк: клієнти скаржаться на зникнення платежів

Раніше ми розповідали, що З карток ПриватБанку зникають зарплати: хто під загрозою і що відповідають співробітники установи

Також, Заплатили кредит, але знову з'явилося 6500 гривень: українці потрапили до замкнутого кола від ПриватБанку