Міська влада Кременчука з 2022 року намагається домогтися справедливих тарифів на опалення та гарячу воду від обласного підприємства "Полтаватеплоенерго". Проблема в тому, що це підприємство, незважаючи на закони та вказівки президента Зеленського, підняло тарифи під час війни, що заборонено.

Обласна рада не підтримала кременчужан, але міська влада не здалася і звернулася до суду. Нещодавно Верховний Суд ухвалив рішення на користь мешканців Кременчука.

Мер Віталій Малецький у Facebook повідомив, що у мерії тепер працює спеціальний пункт, де можна отримати безкоштовну консультацію та допомогу у складанні позову, щоб повернути переплачені гроші за тепло та гарячу воду.

"Полтаватеплоенерго" / фото
"Полтаватеплоенерго" / фото

Цей пункт:

Популярні новини зараз
Виправдання не спрацюють: ТЦК жорстко покарають чоловіків за відмову Пенсію заберуть усю до копійки: кого з українців безжально залишать з порожнім гаманцем Українців позбавляють відстрочки – що треба зробити негайно До 500 грн зарахується на картку: ПриватБанк порадував клієнтів
Показати ще
  • знаходиться на першому поверсі мерії (площа Перемоги, 2),
  • працює з понеділка по четвер з 8:00 до 17:00, а у п'ятницю до 16:00.

Вам потрібно взяти з собою паспорт, ідентифікаційний код, документи на квартиру та квитанції про оплату рахунків за 2022-2024 роки.

Як нагадує джерело, "Полтаватеплоенерго", порушивши закони, встановило для мешканців Кременчука тарифи на опалення та гарячу воду вище, ніж ті, що діяли до 24 лютого 2022 року. Міська влада з того часу активно бореться за справедливі тарифи, вимагаючи від "Полтаватеплоенерго" дотримуватися закону. Обласна рада не стала на бік кременчужан, залишивши їх віч-на-віч з несправедливими рахунками.

Нагадаємо, комуналка почне викачувати ще більше грошей: чому може вирости платіжка за доставку газу

Раніше ми писали про те, що одне місто України може залишитися без ЖЕКів: люди не плачуть, але бояться наслідків

Крім того, Знай.ua повідомляв, що з лічильник тепла вимагає грошей навіть влітку: за що платять українці в багатоквартирних будинках