Щодня ми долаємо кілометри, займаючись бігом або просто прогулюючись на свіжому повітрі. А що, якби пройдена відстань могла допомогти тим, хто цього найбільше потребує? Саме таку ідею втілює ПриватБанк разом із партнерами, перетворюючи пробіжки українців на реальні кошти для допомоги військовим та цивільним.

З 22 липня до 12 жовтня триває унікальна ініціатива під назвою Бігозбір, що покликана об’єднати українців по всьому світу. Усе, що потрібно для участі, — це бажання бігати та мати смартфон. Завантажте додаток Strava, зареєструйтеся на сайті Київського марафону та оберіть ініціативу "Донать кілометрами для Superhumans".

Фото з відкритих джерел, Сімейна пробіжка
Фото з відкритих джерел, Сімейна пробіжка

Вам не потрібно перераховувати власні кошти. ПриватБанк зробить це за вас, перетворюючи кожен ваш кілометр на 10 гривень донату для центру Superhumans, який займається протезуванням для тих, хто постраждав від війни.

Завдяки пробіжкам українців, військові та цивільні, які втратили кінцівки, можуть отримати шанс на нове життя з сучасними протезами.

Популярні новини зараз
Пенсіонери зможуть отримати одноразову грошову допомогу Продукти продаватимуть за новими правилами: чи постраждає звичний раціон українців Міста опинились під прицілом: тарологиня озвучила прогноз на вересень по обстрілам У платіжках будуть нові суми: українців попередили про зміни у тарифах
Показати ще

Приєднатися до Бігозбору дуже просто. Ось коротка інструкція:

  1. Зареєструйтеся на сайті Київського марафону — kyivmarathon.org.
  2. Завантажте додаток Strava та приєднайтеся до ініціативи "Донать кілометрами для Superhumans".
  3. Починайте бігати - кожен кілометр, який ви затрекали, буде автоматично перетворено на донат від ПриватБанку.

Ви можете запросити друзів, родину, колег — чим більше людей приєднається, тим швидше буде зібрана необхідна сума.

Бігозбір завершиться під час традиційного Київського марафону Незламності, який відбудеться 12-13 жовтня. Це вже чотирнадцятий марафон, що об'єднує бігунів з усього світу.

Нагадаємо, Приватбанк блокує операції через проблеми десятки років тому: чим пояснюють

Раніше ми розповідали, що Клієнти ПриватБанку отримають кешбек за перекази: від 250 до 25 000 гривень

Також, Українці поспішають зняти готівку через ліміти: скільки вдасться отримати протягом доби