Клієнти ПриватБанку можуть отримати до 25 тисяч гривень кешбеку на картку за грошові перекази. Про умови акції розповіли на офіційному сайті фінустанови.

Власники карток Visa від ПриватБанку мають шанс отримати грошову винагороду від фінустанови за участь у новій акції, яка діятиме до 15 вересня 2024 року.

Карта ПриватБанку. Фото: скрін youtube
Карта ПриватБанку. Фото: скрін youtube

Так, клієнти, які отримають або надішлють міжнародний переклад, зможуть стати претендентами на отримання акційного кешбеку. Мінімальна виплата – 250 гривень, а максимальна – 25 000 гривень.

"До 15 вересня 2024 року отримуйте або надсилайте перекази з карткою Visa від ПриватБанку на суму від 500 грн (в екв.), оплачуйте покупки та вигравайте щомісяця 250, 500, 2 500 грн або 25 000 грн за підсумками акції", - йдеться у повідомленні.

Популярні новини зараз
Вже ніхто не сховається: військовозобов’язаних внесуть до єдиного реєстру – ТЦК дізнається про все Міста опинились під прицілом: тарологиня озвучила прогноз на вересень по обстрілам Був кашель і смерділо з рота: медики ледве врятували чоловіка, у якого в горлі оселився тарган Водіям готують тотальні перевірки на дорогах: безжально штрафуватимуть кожного третього
Показати ще

Приватбанк. Фото: скрін youtube
Приватбанк. Фото: скрін youtube

Які умови потрібно виконати:

  • зареєструватися в акції ;
  • отримати або надіслати міжнародний переказ із карткою Visa від ПриватБанку на суму від 500 гривень;
  • здійснити не менше двох транзакцій із будь-якою карткою Visa від ПриватБанку на загальну суму від 100 гривень.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, українці не можуть користуватися своїми грошима, клієнтка ПриватБанку розкрила схему: "Рахунок заблокований".

Також наш портал інформував, клієнти Monobank скаржаться на безпричинне блокування карток: навіть переказ 100 гривень може стати "фатальним".

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, ПриватБанк попередив усіх, хто користується банківськими картками: дотримуйтесь правил або втратите гроші.