Експерти підтвердили, що у Новому Південному Уельсі виявлено уламки ракети, побудованого компанією Ілона Маска SpaceX.

Австралійські офіційні особи також попередили людей, щоб вони "не намагалися" обробляти будь-які інші уламки, які можуть бути від корабля, на тлі прогнозів, що "все ще може бути знайдено більше предметів".

Ілон Маск
Ілон Маск

Два фермери виявили щось схоже на космічне обладнання, розкидане за їхніми загонами для овець.

Про це повідомляє видання Sky news .

Популярні новини зараз
Унітаз буде як новий: секретний лайфхак досвідчених господарок Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Австралійське космічне агентство (ASA) підтвердило, що уламки у Сніжних горах належать місії SpaceX після проведення експертизи.

Два об'єкти було проаналізовано, тоді як експертам також відомо про третій об'єкт, виявлений у цьому районі.

ASA заявила, що "підтверджено, що це уламки місії SpaceX, і продовжує взаємодіяти з нашими колегами в США" разом з іншою владою "при необхідності".

Представник додав: "Агентство діє відповідно до плану уряду Австралії щодо повернення космічного сміття, в якому викладено ролі та обов'язки ключових урядових агентств і комітетів Австралії в підтримці реагування на космічний сміття, що повертається в атмосферу."

Скрін, Instagram відео SpaceX
Скрін, Instagram відео SpaceX

Нагадаємо, що Ілон Маск вступив у битву з Дональдом Трампом: образи та обмін "ударами".

Раніше ми повідомляли, що Ілон Маск передав Starlink Україні, а Китай хоче його знищити: планують використовувати лазер.