Дати магнітних бур у серпні 2022 року: що робити, щоб сплески не вдарили по вас з усією силою

У серпні очікується кілька магнітних бур, які можуть спричинити погіршення самопочуття у метеочутливих людей. Тому всім, схильним до головного болю і нездужання через погоду, слід заздалегідь готуватися до піку сонячних активностей. Перший помірний пік сонячної активності відбудеться вже 1 серпня, але він особливо не вплине на самопочуття більшості людей.

Магнітні бурі, кадр з відео
Магнітні бурі, кадр з відео

Наталя Могилевська розповіла про особливий день у її житті: "Для мене це велика радість"

Відома співачка та актриса Наталія Могилевська відкрила новий талант – вона стала актрисою. Співачка опублікувала нове відео, в якому вона розповідає про особливий день у її житті – це її день народження, який вона відзначатиме на сцені театру 2 серпня.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію РФ може відкласти наступ через несподівані обставини
Показати ще

Наталя Могилевська. Фото: скриншот Instagram
Наталя Могилевська. Фото: скриншот Instagram

Бойовики "ДНР" визнають, що "обстріл" Оленівки справа рук росіян: "Все підлаштовано"

Бойовики так званої "ДНР" визнають, що "обстріл" Оленівської колонії - справа рук росіян. СБУ перехопила кілька телефонних розмов окупантів, у яких вони підтверджують, що жодних "прильотів" колонією в Оленівці не було і вина за те, що сталося, лежить на російській армії.

Російські окупанти, фото: скріншот із відео
Російські окупанти, фото: скріншот із відео

Вікторія Булітко з "Дизель шоу" показала, як у світі оригінально тролять росіян через війну: "Бачиш чайку, так?"

Відома українська актриса, зірка "Дизель шоу" Вікторія Булітко показала, як у світі висміюють росіян, які починають пожинати плоди розв'язаної ними війни. Чоловік стоїть на пляжі і порівнює росіян із чайкою. Паралелі він провів досить прямо, заявивши, що в той час, коли птах може летіти кудись хоче, у росіян такої можливості немає.

Вікторія Булітко. Фото: скрін youtube
Вікторія Булітко. Фото: скрін youtube

День Сил спеціальних операцій ЗСУ: чому бійцям доводилося носити із собою плоскогубці, і що ховається за поясом у "вовкулаки"

У п'ятницю, 29 липня, в Україні відзначається День народження Сил спеціальних операцій ЗСУ. Саме ці війська допомагають сьогодні боротися із російською агресією на всіх фронтах. Відомий український письменник та учасник АТО Мартін Брест вирішив поділитися кумедною історією створення логотипу, і як починалось усі вісім років тому. Спочатку все було нормально, бо людей було дуже мало, і бійці спокійно пересувалися. Потім з'явилися стаціонарні блокпости з паролями і на день, і на ніч. Наприклад, треба було розуміти, що таке "буссоль".

ССО, фото: вільне джерело
ССО, фото: вільне джерело