Для матері завжди найважливішим є захист її дитини. З початку повномасштабного вторгнення росії на територію України всі мами нашої країни шалено бояться за своїх дітей.

І якщо вони фізично роблять все для захисту нашого майбутнього, що підростає, то можна допомогти ще й духовно - молитвою до святих.

Мама з дитиною, фото Знай
Мама з дитиною, фото Знай

Історики розповідають, що учень Ісуса Христа Святий Шарбель міг стояти навколішки по п'ять годин. Розмовляти з ним у цей час було марно, він був у глибокому єднанні з Богом.

Пропонуємо дізнатися нашим читачам, хто такий Святий Шарбель і як правильно йому молитися за своє здоров'я та своїх дітей.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Взимку і влітку ходив у зношеному одязі, стоптаних черевиках, без головного убору, не розпалював вогню, щоб зігрітися, ніколи не їв м'яса, не пив вина, спав на вузькій кам'яній плиті, а під голову клав поліно, загорнуте в грубу тканину.

Святий Шарбель, скріншот: YouTube
Святий Шарбель, скріншот: YouTube

Шарбель ні від кого не приймав подарунків. Він завжди мовчав, тільки подумки повторював слова молитви. Іноді його про щось питали брати, а він здивовано вів очима і... мовчав. Шарбель був поруч, а водночас - далеко. Щоправда, іноді йому доводилося відкривати рота - коли отець-настоятель відсилав Шарбеля до поселень неподалік служити літургію.

Батько Шарбель не тільки володів здатністю жити у світі та дружбі з дикими звірами, рятувати людей від стихійних лих, а й зцілювати хворих. Двадцять тисяч зцілень молитвами до нього відбулося вже після його смерті. А скільки їх лишилося в таємниці?

Молитва до Святого Шарбеля

Господи, надихни Святого Шарбеля до святості, до вірності Богу, дай йому Ласку: силу оздоровлювати, зцілювати людей з тяжких недуг, оберігати від нещастя. Господи дай мені любити, служити Тобі так, як служив Тобі Отець Шарбель.

Допоможи Бог за встановленням Отця Шарбеля, бути оздоровленими моїм дітям (Імена) та мені (Ім'я). Співати Тобі гімн Подяки за все моє життя і на віки віків. Амінь. Отче наш... (5 разів), Богородиці Діво... (5 разів), Слава і нині... (5 разів).

Нагадаємо, найголовніші молитви за покійних: як допомогти дітям, батькам, бабусям і дідусям, які покинули нас.

Раніше ми повідомляли про "Дзеркальний захист" від будь-яких ворогів та чаклунства: потужний оберіг для вашої родини, який можна робити раз на рік.