Російське ППО над Херсоном збило окупантський гелікоптер, який обстріляв позиції агресора

Російські окупанти в черговий раз відкрили "дружній вогонь" за своїми. Збили гелікоптер Ка-52, але не хочуть цього визнавати. Про це стало відомо завдяки новому повідомленню від Оперативного командування "Південь", яке з'явилося на сторінці відомства у соціальній мережі Facebook.

Російські окупанти, фото: скріншот із відео
Російські окупанти, фото: скріншот із відео

"Найкраща" у світі освіта: росіянин не зміг вирішити найпростіше математичне урівняння

Росіяни, напавши на Україну, вкотре доказали, що не вирізняють особливим розумом. То ж відхопили за це сповна - за даними Генштабу ЗСУ в Україні вже ліквідовано майже 40 тисяч російських окупантів. Проте осоромитися росіяни встигають всюди, зокрема й закордоном.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Росіянин безуспішно вправляється у математиці, скріншот з Телеграму
Росіянин безуспішно вправляється у математиці, скріншот з Телеграму

Щоб не вбив грім і не почався мор: строгі заборони у День Хрещення Київської Русі та пам'яті святого Володимира 28 липня

28 липня в Україні відзначають День Хрещення Київської Русі, а також День пам'яті святого рівноапостольного князя Володимира. Вважається, що важка фізична праця в цей день може накликати проблеми й погані сни. Православні християни щорічно вшановують пам'ять святого рівноапостольного князя Володимира, який хрестив Київську Русь в 988 році.

День Хрещення Київської Русі та пам'яті святого Володимира 28 липня
День Хрещення Київської Русі та пам'яті святого Володимира 28 липня

Екстрасенс Гордєєв розкрив таємницю зникнення Винника - артисту навмисне "відрізали" зв'язок зі світом: "Через проблеми психіки"

Відомий український "всевидящий" та астролог Макс Гордєєв, який до того ж є переможцем шоу "Битви екстрасенсів", часто проявляє активність у соціальних мережах і регулярно робить цікаві розклади на таро для шанувальників, кількість яких уже перевищує 160 тисяч.

Публікація Олега Винника, скріншот: Instagram
Публікація Олега Винника, скріншот: Instagram

Саша Кольцова з "Крихітка Цахес" побачила у фото Олени Зеленської для Vogue дещо знакове: "За***лась"

Українська співачка, журналістка, композиторка, а також учасниця гуртів "Крихітка Цахес" і "Крихітка" Олександра Кольцова, також відома як Каша Сальцова, прокоментувала фотографії першої леді Олени Зеленської, яка позувала для обкладинки американського Vogue.

Саша Кольцова. Фото: скриншот Twitter
Саша Кольцова. Фото: скриншот Twitter

Євген Кошовий розповів секрет про "Квартал 95" та військових: "Хочемо бачити ваші пики"

Українці вже переконалися, що воїни ЗСУ та ТрО рятуються на передовій за допомогою гумору. Вони намагаються не сумувати і щосили жартують. Звичайно, це, можливо, не всім до смаку, але краще сміятися, аніж лити сльози. Тим більше, хлопці захищають нашу можливість жити, щоб ми не витрачали своє життя на муки та ридання.

Євген Кошовий, фото: Знай.ua
Євген Кошовий, фото: Знай.ua