Росіяни, напавши на Україну, вкотре доказали, що не вирізняють особливим розумом. То ж відхопили за це сповна - за даними Генштабу ЗСУ в Україні вже ліквідовано майже 40 тисяч російських окупантів.

Проте осоромитися росіяни встигають всюди, зокрема й закордоном. А "слава" про них постійно ходить просторами Інтернету.

Так і цього разу, у Мережі з'явилося відео, на якому росіянин розв'язує "надскладне" завдання. Йому по відеозв'язку запропонували вирахувати, скільки буде 13% від 100. Як виявилося, просте питання зі шкільної програми ввело у ступор представника "великої й могутньої" держави.

Росіянин безуспішно вправляється у математиці, скріншот з Телеграму
Росіянин безуспішно вправляється у математиці, скріншот з Телеграму

Росіянину намагався допомогти з розрахунком друг, але безрезультатно. Той довго сушив собі голову, пробував рахувати у рублях, але жоден зі способів не увінчався успіхом. У результаті правильна і водночас проста відповідь його співрозмовника кинула росіянина в ступор.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

"Скільки буде 13% від 100?": Мешканцю наддержави роздробили мізки питанням зі шкільної програми. Спойлер: 3 хвилини математичних потуг пацієнта привели ні до чого 🤡", - коментує ситуацію один з Телеграм-каналів.

Нагадаємо, російська армія зламала зуби на харківських селах: "Пиз*ы получили, 20 человек убило, 100 раненых"

Як повідомляв "Знай.ua", українці взяли прямий курс до перемоги над осатанілими військами росії: "Закопувати у два ряди й трамбувати"

Також "Знай.ua" писав, хто насправді закриває небо над Україною: "Крилата ракета не досягне цілі та нікого не вб'є"