Телеведуча Алла Мазур ридає над втратою: "Стерті в порох"

Відома українська журналістка, ведуча ТСН на "1+1" Алла Мазур показала відео жахливих руйнувань, яких завдала росія на Одещині. Відповідні кадри телеведуча опублікувала на особистій сторінці в соцмережі Інстаграм. Алла Мазур поділилися приємними спогадами про курорт. Вона зізнається, у все, що відбувається важко повірити і нагадує це скоріш якийсь фільм жахів, а не реальність.

Алла Мазур, instagram.com/allamazurofficial
Алла Мазур, instagram.com/allamazurofficial

У ВР підтримали ініціативу Зеленського про визнання РФ "державою терористом"

27.07.22 під час пленарного засідання Верховної Ради України, з трибуни Парламенту від імені фракції політичної партії “Слуга народу” виступив народний депутат - Олександр Качура.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Верховна рада. Фото: скрін youtube
Верховна рада. Фото: скрін youtube

Росіяни готуються "плавати" в Дніпрі на танках: військовий ЗСУ Євген Карась про понтонні переправи

Український боєць ЗСУ Євген Карась розповів про провальні плани російського командування організувати під'їзди для техніки до Херсону та через Дніпро. На Youtube вийшло невелике інтерв'ю Євгена Карася про те, чи матимуть успіх понтонні переправи, які стали будувати росіяни через річку Інгулець. На думку Карася, понтони через Інгулець ні про що не говорять, адже від Каховки до Інгульця треба ще доїхати.

Євген Карась. Фото: скриншот Youtube
Євген Карась. Фото: скриншот Youtube

Пропагандисти оскаженіють: Борис Джонсон може стати новим генсеком НАТО, допомоги для України стане ще більше

Практично колишній прем'єр-міністр Британії Борис Джонсов може стати наступним генеральним секретарем НАТО. Про це пише портал The Telegraph, який рідко помиляється у своїх прогнозах. Якщо це станеться насправді, тоді ми побачимо ще більшу допомогу для українських захисників, що не може не радувати.

Борис Джонсон, фото: скріншот із відео
Борис Джонсон, фото: скріншот із відео

Екстрасенс Макс Гордєєв розповів чому Дорофєєва кинула Дантеса: "Не треба було практикувати с*ксуальні ігри вчотирьох"

Відомий український екстрасенс Макс Гордєєв відповів на питання стосовно розлучення зірок Дантеса та Дорофєєвої. Як він розповів, якби пара не практикувала багатолюдні стосунки, Надя не пішла б від Дантеса.

Володимир Дантес та Надя Дорофєєва, фото: Instagram
Володимир Дантес та Надя Дорофєєва, фото: Instagram

Нагадаємо, в Україні прогнозують зростання цін до 32%: що може зупинити масштабне здорожчання

Як повідомляв "Знай.ua", звільнення від мобілізації: названо категорію осіб, яка може отримати відстрочку від призову на військову службу

Також "Знай.ua" писав, хто насправді закриває небо над Україною: "Крилата ракета не досягне цілі та нікого не вб'є"