Денацифікація, свобода від США та помста: як кремлівська пропаганда змінювала цілі війни за 5 місяців

5 місяців протистояння. Рівно стільки український народ бореться з російською агресією, яка вже заплуталася у своїх цілях війни. Як вони змінювалися протягом усього часу. Кремлівська пропаганда – дуже сильна штука. На жаль, велика частина російського народу в це вірить і йде за терористичними діями свого народу.

путін, шойгу та лавров, фото: скріншот з відео
путін, шойгу та лавров, фото: скріншот з відео

Анна Кошмал із "Сватів" виставила ніжки та показала, як знімає стрес після повітряної тривоги

Відома українська актриса театру та кіно Анна Кошмал, яка стала популярної після ролі Женьки у серіалі "Свати" показала, як медитує та заспокоює нервову систему після постесних стресів через "повітряну тривогу". Ганна розмістила спокусливий кадр – оголені ніжки в коротенькій спідничці та сандаликах у шезлонгу.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках
Показати ще

Анна Кошмал. Фото: скриншот Instagram
Анна Кошмал. Фото: скриншот Instagram

Втрати окупантів набагато вищі, ніж показує Генштаб: названо точну цифру, яка шокує росіян.

Втрати російських окупантів насправді набагато вищі, ніж нам розповідає Генеральний штаб ЗСУ. Експерти розповіли, з чим це пов'язано. За п'ять місяців росіяни втратили величезну кількість особового складу, і такого не було в жодній війні, у якій росія брала безпосередню участь.

Російські окупанти, фото: скріншот із відео
Російські окупанти, фото: скріншот із відео

Юрій Ткач із "Квартал 95" разом з українцями від душі запалив під Вєрку Сердючку: "Є пропозиція"

Відомий актор, зірка "Одного разу під Полтавою" та "Квартал 95" Юрій Ткач показав, як повеселився разом із українцями під популярну пісню Вєрки Сердючки. Відео він опублікував у сторіс на своїй сторінці в соціальній мережі встаграмі. На цей раз Юрій Ткач показав, як знаходить час від душі повеселиться навіть під час роботи. Артист брав участь у благодійному концерті, а згодом відірвався під Вєрку Сердючку.

Юрій Ткач. Фото: скриншот Instagram
Юрій Ткач. Фото: скриншот Instagram

Спека повернеться з новою силою: яким областям доведеться страждати від високих температур 26 липня

Синоптик Наталія Діденко прогнозує, що спека повернеться у вівторок, 26 липня, до західних областей України. За словами синоптика, 26 липня на заході країни очікується упродовж дня +29...+32 градуси. Найспекотніше буде на Закарпатті – там очікується +32…+35 градусів. За словами Наталки Діденки, дощі з грозами пройдуть у вівторок у східній частині України та Полтавській області.

Спека в Україні, скріншот з відео
Спека в Україні, скріншот з відео