Нумеролог Владислав Грицай сказав, коли треба повертатися в Україну та назвав дату перемоги: "Через 1,5 місяці після..."

Усі українці знали, що літо на нас чекає дуже важке і насичене. Адже на багатьох напрямках ЗСУ підуть у контрнаступ. Влада країни не поспішає ділитися успіхами, щоб не нашкодити нашим захисникам, але є люди, яким Всесвіт відкритий трохи більше, ніж іншим. Одним з таких є астролог Владислав Грицай і він розповів про важливі дати для України найближчим часом.

Владислав Грицай, фото: Знай.ua
Владислав Грицай, фото: Знай.ua

Чоловік Писанки Ігор Ісаков розповів про перше побачення з Русланою у церкві: "Запізнилася на 3 години"

19 липня від раку, який виявили надто пізно, загинула українська акторка та телеведуча Руслана Писанка. Вона приховувала свою хворобу, адже не хотіла, щоб українці бачили її не звично усміхненою та позитивною. Її чоловік Ігор Ісаков уперше після смерті коханої зважився на інтерв'ю. В ефірі ранкового шоу "Сніданок з 1+1" він розповів про останні дні Писанки. Виявилося, що Руся пережила цілих 6 курсів хімії.

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення
Показати ще

Руслана Писанка та Ігор Ісаков, фото: Знай.ua
Руслана Писанка та Ігор Ісаков, фото: Знай.ua

Загін путіна вимагає "повернути" Байдена до влади, вигнати "сектантів" і приглянути за ядерною зброєю: "Фанати правлять світом"

Затяті шанувальниці диктатора путіна знову заговорили про злу "змову" Америки проти всього людства. Цього разу вони заявили, що як тільки Джо Байден підхопив коронавірус, кермо правління взяв до рук дехто інший, а саме - сектанти-фанатики.

Загін путіна, скріншот з відео
Загін путіна, скріншот з відео

Російський Сочі ледь не "сплив" у Чорне море: так природа "мститься" окупантам за Україну

У російському курортному місті Сочі відбувся великий потоп. Природна стихія зруйнувала десятки машин і наразила на небезпеку сотні жителів. Виною всьому - затяжна злива, через яку річка Бзугу у місті Сочі 23 липня вийшла з берегів та затопила вулиці. Нескінченні потоки води зносили з доріг автомобілі, а пасажири залишилися заблокованими у громадському транспорті. У місті проблеми з електрикою.

Потоп у Сочі, скріншот з відео
Потоп у Сочі, скріншот з відео

Легенда "Танців зі зірками" Влад Яма "виправдався" за втечу під час війни, але українці все одно "зафукали": "Хр*новий патріот"

Відомий український хореограф, суддя популярного шоу "Танці з зірками", ведучий програми "Твій день" на 1+1 та зразковий сім'янин Влад Яма в інтерв'ю Славі Дьоміну розповів, де зараз перебуває з сім'єю, як йому вдалося виїхати з України під час воєнного стану та чим він займається за кордоном, щоб наблизити перемогу над окупантами.

Влад Яма. Фото: скрін youtube
Влад Яма. Фото: скрін youtube