У російському курортному місті Сочі відбувся великий потоп. Природна стихія зруйнувала десятки машин і наразила на небезпеку сотні жителів.

Виною всьому - затяжна злива, через яку річка Бзугу у місті Сочі 23 липня вийшла з берегів та затопила вулиці. Нескінченні потоки води зносили з доріг автомобілі, а пасажири залишилися заблокованими у громадському транспорті. У місті проблеми із електрикою.

Російські ЗМІ активно публікують відео цього потопу та повідомляють про його наслідки. Відомо вже про одну загиблу жінку, яку запізно знайшли рятувальники. Пишуть, що її затиснуло між дорожньою огорожею та машиною.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Користувачі соцмережі зазначають, що це вищі сили так мстяться за жорсткість росіян, війну в Україні та споживче ставлення до природи.

Кадри справді виглядають моторошно. І останнім часом у росії все частіше помічають подібні катаклізми. Зовсім недавно в Краснодарському краї сталася навала сарани, а в Ульяновській області метелики буквально з'їли 2 тисячі гектарів лісу.

Нашестя сарани. Фото: скрін youtube
Нашестя сарани. Фото: скрін youtube

Раніше ми писали про те, що 21-річну росіянку посадили у в'язницю з клопами за твердку перед "Єльцин-центром": її попа ще так ніколи не хворіла

Як повідомляв Знай.ua, у Росії придумали нову безглузду нісенітницю про "страшну" Європу: "Вилучають українських дітей, якщо вони..."

Також портал Знай.ua писав, що росіяни сплутали ліквідовану в Україні загарбницю з чоловіком: оплакали як "синочку" та "справжнього героя"