Ольга Сумська дала "ляпаса" Таїсії Повалій, яка простелилася перед путінськими лизунами: "Вона перейшла грань"

Ольга Сумська. Фото: скрін youtube
Ольга Сумська. Фото: скрін youtube

Українська Роксолана Сумська дала свою моральну оцінку такій поведінці Повалій. Це сталося в ефірі FreeDom, там акторка відреагувала на виступ Повалій 9 травня у Москві, де заспівала пісню "Рідна мати моя". Також вона відповіла на запитання журналістів, чи є ще якісь українські артисти, які її розчарували.

Російські окупанти грабують в Україні пасіки, щоб продати мед та купити безпілотники

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники
Показати ще

Російські окупанти, фото: скріншот із відео
Російські окупанти, фото: скріншот із відео

Незважаючи на те, що російські окупанти мають перевагу над ЗСУ щодо кількості техніки та живої сили, деякі їхні підрозділи змушені займатися грабунком, щоб купити необхідну техніку. Так, в одному з нових перехоплень загарбник розповів, що вони грабують на території України пасіки та продають мед, щоби придбати безпілотники.

Капуста, буряки, картопля: на скільки в Україні здешевшай борщовий набір

Борщовий набір, скріншот: YouTube
Борщовий набір, скріншот: YouTube

З борщового набору найбільше подешевшали буряки. Буряк столовий просів в ціні на 50%, ціна на нього становить 10 грн. Буряк столовий ранній збавив в ціні 33% та коштує від 13 до 15 грн зі кіло. Проте, за даними онлай-майданчику мережі "Сільпо" у них можна купити буряк ранній за від 50 до 30 грн/кіло.

Ксенія Мішина познайомила сина з біологічним батьком після розставання з Еллертом: "У нього є сім'я та діти"

Ксенія Мішина з сином, фото з Instagram
Ксенія Мішина з сином, фото з Instagram

Хоча в Ксенії є 10-річний син Платон, але вона виховує його сама. Актриса неодноразово розповідала, як батько хлопчика просто зник після його народження. Звичайно, він знав про вагітність, але пара постійно сварилася, чоловік все забороняв Мішиній. Але з початкм війни тато Платона впеше з'явився і акторка встигла познайомити його з сином.

путіну не вистачає "м'яса": у росії активно набирають добровольчі батальйони для війни в Україні

Російські окупанти, фото: скріншот із відео
Російські окупанти, фото: скріншот із відео

У росії почали формувати добровольчі батальйони чисельністю по 500-600 осіб. Відомо, що половину із запланованих батальйонів уже створено, а решту планують добрати до кінця липня. Зазначається, що добровольців набирають через військкомати і весь процес повністю контролює Кремль.