В розпал сезону овочі українських виробників продовжують дешевшати

Про це повідомляє інформаційний портал info.shuvar.

Картопля, скріншот із відео
Картопля, скріншот із відео

Так, з борщового набору найбільше подешевшали буряки. Буряк столовий просів в ціні на 50%, ціна на нього становить 10 грн. Буряк столовий ранній збавив в ціні 33% та коштує від 13 до 15 грн зі кіло. Проте, за даними онлай-майданчику мережі "Сільпо" у них можна купити буряк ранній за від 50 до 30 грн/кіло.

Капуста піл кінець липня теж збавляє цінові обороти, якщо на початку липня її ціна становила близько 28 грн, то тепер за неї просять від 27 до 25 грн з кіло. В мережі "Сільпо" капуста рання ще продовжує тримати ціну на рівні 31,50 грн/кіло.

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

На 13% подешевшала картопля рання. За неї росять від 5 до 8 грн за кіло. У "Сільпо" ще ціни тримаються на рівні 18 грн/кіло. Картопля стандарт вже два тижні тримає ціну 8 грн за кіло.

Проте ранній сорт моркви подорожчав на 11%, за неї просять від 23 до 27 грн/кіло. А онлайн магазин "Сільпо" продає моркву миту за ціною 30 грн/кіло.

Нагадаємо, ціни на свинину в Україні змінилися: які прогнози щодо вартості м'яса дають фахівці

Як повідомляв "Знай.ua", ціни на курятину піднялися до рекордного рівня в Україні та світі: яке м'ясо і за якою ціною купляти найвигідніше

Також "Знай.ua" писав, чи чекати українцям дефіциту молока, сирів та сметани слідом за іншими продуктами: думка фахівця