Попри інфляцію та різкий скачок долару, ціни на пальне не будуть рости, проте, акциз на паливо може збільшити цінники

Про це повідомив журналіст Орест Сохара на своєму ТГ-каналі.

АЗС. Фото: скрін youtube
АЗС. Фото: скрін youtube

За його інформацією суттєвого підвищення цін на пальне найближчим часом не буде. Варто зазначити, що за прогнозами НБУ, через падіння гривні, можливе невелике підвищення на рівні 0,6% - 0,8%.

При цьому він зазначає, що за інформацією операторів паливного ринку, зараз знизились ціни на нафтовому ринку. Крім того, вони готові поступитися різницею між собівартістю та роздрібними цінами. А найголовніше, як зауважив Сохара, на Банковій їх дуже попросили не підвищувати ціни.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Проте є і погана новина. Стало відомо, що, що заступник керівника Офісу Ростислав Шурма та віце-прем’єрка Юлія Свириденко хочуть повернення акцизу на паливо. А це означає, що ціни на пальне виростуть, але пізніше.

Нагадаємо, раніше українські АЗС знову заливають бензину стільки, скільки потрібно.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Венедиктова заявила, що меру, який здав окупантам Куп'янськ було вручено підозру в держзраді.

Також "Знай.ua" писав, що російські окупанти масово скаржаться рідним, про те як їм погано в Україні.