Олександр Еллерт зміг возз'єднатися з Ксенією Мішиною, холостячка видала правду: "Просто були разом"

Ксенія Мішина та Олександр Еллерт, фото: Знай.ua
Ксенія Мішина та Олександр Еллерт, фото: Знай.ua

У день повномашстабного військового вторгнення рф на чолі з путіним актриса і головна героїня 1 сезону шоу "Холостячка" Ксенія Мішина була в аеропорту. Першим із тих, хто подзвонив їй, був її обранець з шоу Олександр Еллерт, з яким вона деякий час тому розсталась. Пара разом з її сином Платоном поїхала до Буковеля, де винаймала будинок з друзями. Дівчина сказала, що всі проблеми забулися і вона дуже рада, що Сашко в такий складний момент був поряд із нею та її сином. Решетник запитав, чи на момент знаходження в Буковелі вони були разом, як пара.

На росії град знищив увесь урожай, фанатам путіна не допомогли навіть теплиці: "Бог вас благословив за порятунок України"

Воронезька область, град. Кадр із відео
Воронезька область, град. Кадр із відео

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

У середині літа, природа знову залишила росіян без їжі, адже на землях диктатора путіна випав град. Він покрив землю товстим шаром та знищив урожай. Погода покарала росіян одразу у кількох регіонах. У Воронезькій та Липецькій областях пройшли грози з найсильнішим градом. У Воронезькій області град супроводжувався поривами вітру та сильним дощем.

Катя Нікітіна з "Жіночого кварталу" засумувала за минулим та дізналась несподівану новину від ЗСУ

Катерина Нікітіна, фото: Instagram
Катерина Нікітіна, фото: Instagram

Як відомо, всім українцям зараз непросто в ці непрості часи. Катерина знайшла для себе вихід, ліки проти стресу - це спорт. Вона активно взялася за своє тіло та прокачує м'язи на заняттях ""Гарячих булочок". А нещодавно вона вирішила згадати минуле, мирне життя. Вона опублікувала низку світлин, на яких вона у купальнику, пригадала кадри, як вона на височенних підборах танцювала біля пілону та намагалася сісти на шпагат.

Ціни на продукти, комуналку та пальне: НБУ озвучив прогноз через різке здорожчання долара

Комуналка, квитанції. Фото: Знай.uа
Комуналка, квитанції. Фото: Знай.uа

Через воєнні дії економіка України зазнала інфляційного впливу, внаслідок чого споживчі ціни зросли на 21,5% у порівнянні з минулим роком. Як пояснив заявив заступник голови Нацбанку Сергій Ніколайчук на брифінгу у четвер 21 липня 2022 року, різке подорожчання долара на 25% потягне за собою зростання споживчих цін га 2-3%. В першу чергу це відіб'ється на імпортних товарах.

Руслана Писанка пережила шість хімій, чоловік Ігор Ісаков розповів про останні дні: "Були такі хвилі болю"

Руслана Писанка та Ігор Ісаков, фото: Знай.ua
Руслана Писанка та Ігор Ісаков, фото: Знай.ua

Чоловік Руслани Ігор Ісаков розповів про дні боротьби телеведучої в ефирі шоу "Сніданок з 1+1". Ігор підтвердив, що вона не хотіла, щоб хтось знав про хворобу, намагалася бути завжди усміхненою та радісною. Тому й не казала нікому, щоби українці не бачили її такою, якою вона була. У Німеччині їх прийняла одна сім'я, яка дозволила їм жити стільки, скільки потрібно. Чоловік Руслани розповів, що він забрав її додому після шостої хімії.

Воїни ЗСУ розпочали потужну операцію на півдні України: окупанти кивають п'ятами

Спецпризнаценці ЗСУ. Фото: скриншот Youtube
Спецпризнаценці ЗСУ. Фото: скриншот Youtube

Бійці ЗСУ розпочали потужну операцію на півдні України та активно знищують склади та командні пункти російських окупантів. Наталія Гуменюк заявила, що воїни ЗСУ розпочали потужну операцію на півдні України, але її подробиці розголошувати поки не стала, проте запевнила, що результат приємно здивує.