Руслана Писанка після своєї смерті долучилася до порятунку життя дитини: "Другий шанс, не марно"

Руслана Писанка, facebook.com/ruslanapisanka
Руслана Писанка, facebook.com/ruslanapisanka

Величезна втрата днями потрясла всю Україну - 19 липня з життя пішла талановита акторка та телеведуча Руслана Писанка, яка тривалий час боролася з раком. Через кілька днів після смерті акторки її чоловік Ігор Ісаков порушив мовчання і написав кілька слів про хворобу дружини та повідомив, як проходитиме прощання з українською знаменитістю. Зараз же він вирішив зробити добру справу у пам'ять про дружину. Ігор Ісаков переконаний, що ця ідея неодмінно б сподобалося Руслані.

Прикриваються Нацбанком та ООН: найпоширеніші шахрайські схеми під час війни, як вберегтися

Шахрай. Фото: скрін youtube
Шахрай. Фото: скрін youtube

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Аферисти навіть під час війни поспішають нажитися на горі, розпачі, розгубленості людей. У Нацбанку українців попередили про найпоширеніші на сьогодні схеми виманювання коштів.

  1. Фейкові розсилки від імені Нацбанку.
  2. Гроші від ООН.
  3. SMS-розсилки про допомогу єПідтримка.
  4. Продаж неіснуючих товарів в інтернеті.

У Севастополі окупанти скасували військовий парад: Чорноморському флоту більше нічого показати.

Парад в росії до 9 травня
Парад в росії до 9 травня

Військовий парад раніше планували провести в окупованому українському місті Севастополі 31 липня. Його проводили традиційно до Дня Військово-морського флоту. Але, мабуть, цього року у них все йде не за планом. Крім того, не буде і урочистих зборів моряків у Будинку офіцерів, що також для них було своєрідною традицією. Також скасували святковий прийом командування та військово-спортивне свято для мешканців міста в акваторії Севастопольської бухти.

Колишня Чмерковського з "Холостяка" Яна Соломко зрадила Україну в рф і побігла до церкви: "Здай паспорт, не ганьби країну"

Яна Соломко, фото: Знай.ua
Яна Соломко, фото: Знай.ua

Поки головний герой 1 сезону романтичного шоу "Холостяк" Макс Чмерковський готується знову стати татом (його дружина Піта наважилася на ЕКЗ), дівчина, яку він відшив у фіналі, замолює гріхи в церкві. Яна вирішила будувати свою кар'єру в рф вже давно і, напевно, подумувала піти шляхом Ані Лорак або Марув. І в неї це вийшло, адже вона, як і вони, проігнорувала війну в Україні, яку розпочала росія.

путін обрав дату, коли оголошувати про свою "перемогу" в Україні: подарунок до ювілею диктатора

путін, фото: скріншот з відео
путін, фото: скріншот з відео

Російський диктатор путін може оголосити про якусь перемогу у свій день народження. 7 жовтня цього року йому виповниться 70 років, так званий ювілей. Диктатору різних часів завжди любили особливі дати, і саме в ці дні оголошували про якісь грандіозні події.