Мільйонні рахунки, готелі та землі: суд заарештував активи Медведчука та Марченко, якими керували з росії

Віктор Медведчук і Оксана Марченко, фото: 112
Віктор Медведчук і Оксана Марченко, фото: 112

У Службі безпеки повідомили, що суд наклав арешт на корпоративні права ТОВ зі статутним капіталом 38 мільйонів гривень, банківські рахунки на 1,3 мільйона гривень, дві земельні ділянки (3 та 5 га), а також на приміщення двох готельних комплексів площею 4,5 та 2,4 тисячі квадратних метрів.

Андрій Данилко розчулив серця шанувальників, показавши рідкісне фото юнацьких років з Русланою Писанкою

Андрій Данилко, фото: Instagram
Андрій Данилко, фото: Instagram

Популярні новини зараз
Були гроші і не стало: банкомати ПриватБанку дивують "фокусами" при знятті готівки Деяким пенсіонерам виплатять гроші за старі "недоліки" Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

19 липня сумна звістка облетіла соціальні мережу та ЗМІ - у 56 років пішла з життя відома українська акторка та телеведуча Руслана Писанка. Про свою хворобу зірка не розповідала, лише відомо, що на початку війни Руслана вирушила до Німеччини на лікування. Андрій Данилко пригадав, якою Руслана була 25 років тому. Він розмістив рідкісне архівне фото, на якому він ще зовсім юний стоїть поруч з вже тоді відомою Русланою.

Українцям урізали гроші за кордоном: нові ліміти НБУ на картки та зняття готівки

Гроші, банкомат. Фото: Знай.uа
Гроші, банкомат. Фото: Знай.uа

Відтепер українці, які мають гривневий рахунок в українських банках зможуть зняти не більше еквівалента в 50 тис. грн на місяць, раніше ця сума становила 100 тисяч грн. Також скоротилися й тижневі ліміти. Упродовж 7 днів така сума має відповідати 12,65 тис. грн.

Тіна Кароль вийшла з тіні і надихнула земляків сильними словами: "Вірю в українську ДНК"

Тіна Кароль, фото з Instagram
Тіна Кароль, фото з Instagram

Тіна Кароль нагадала шанувальникам, як пройшов її черговий благодійний концерт на підтримку рідної країни. На опублікованому відеоролику артистка стоїть на великій сцені, виконуючи відому всім пісню "Україна - це ти", а всі глядачі у залі охоче їй підспівують та розчиняються у моменті єдності.

Ілля Кива знову "підгорів" та поділився порцією наркоманського маразму щодо Володимира Зеленського

Ілля Кива, фото: скріншот
Ілля Кива, фото: скріншот

На його думку, зараз Захід готується до того, щоб повалити режим українського лідера Володимира Зеленського, і вони хочуть встигнути зробити це до зими. Мабуть, він знову все переплутав, адже зробити це намагаються зовсім з іншого боку останні п'ять місяців.