В Україні постійно дорожчають продукти через повномасштабну війну, яка заблокувала порти, зростають комунальні платежі, ціни на одяг та інші необхідні для життя речі. Ціни підвищуються, а ось цінник на зарплату залишається у багатьох тим самим.

Більше того, якщо люди, які через вторгнення рф на територію України залишилися без роботи, тому що виїхали закордон або просто втратили своє робоче місце в країні.

Все, що залишається в українців – це можливість орати від зорі до зорі та звертатися до Бога за допомогою. Адже не всі ж такі, як Микола Тищенко можуть купувати яловичину по 20 гривень.

Микола Тищенко. Фото: Youtube
Микола Тищенко. Фото: Youtube

Також, на допомогу може прийти замовляння проти фінансових труднощів від печорської цілительки Марії Федоровської.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Виберіть ніч, коли місяць зростатиме (можна і в повний місяць), а небо буде чистим, і буде видно багато зірок. Ідіть кудись у поле або на пустир, важливо, щоб по краю росли дерева, а місце було безлюдне і більше простору. З собою у вас має бути десять білих монет, десять жовтих монет та одна велика купюра . Найкраще покласти їх у невеликий мішечок типу кисета із простої грубої тканини. Тільки краї обов'язково обметайте червоною ниткою , щоб на ваші гроші не потішилася нечиста сила. Дойдіть до краю поля або пустиря, до того місця, де ростуть дерева, і оберіть собі дерево: воно має бути все в листі, але без дозрілих плодів . Це може бути береза, осика, дуб, яблуня, вишня – дерево.

Львівський парк, скріншот: YouTube
Львівський парк, скріншот: YouTube

Підійдіть до нього впритул і закрийте очі. Обійміть це дерево, говоріть тихенько:

"Деревце-братець, деревце-сестричка,
Втіш мене, пожалій мене,
Приголуб мене, обігрій мене,
Висуши сльози, пригладь волоски."

Якщо відчуєте відгук від дерева, значить вибір зроблено правильно.

Притисніться до нього міцніше і тричі скажіть:

"Від туги-турботи, маяти-маєти,
Від безгрошів'я, від бездомства,
Від безлюбства , від безталанності
Врятуй і збережи на віки віком мене.
Як на небі зірок не перерахувати,
І всі тримаються;
злічити, І всі не падають, Так би і в мене, раби Божої ( ім'я ), Гроші мідні, гроші срібні, Гроші паперові водилися-не перекладалися! Копилися і множалися ! ."

Молитва, скрін, відео YouTube
Молитва, скрін, відео YouTube

Після кожного виголошення потрібно брати в праву руку мішечок з грошима і злегка струшувати його , щоб монетки дзвеніли. Після третього разу витрусіть зі свого мішечка-кисета сім будь-яких монет і закопайте під коріння дереву, а замість них покладіть у мішечок сім свіжозірваних листочків зі словами:

"Міняло-міняюче-до обміну".

І йдіть додому, не оглядаючись.

Гроші з мішечка без крайньої потреби не чіпайте, нехай у ньому і лежать. А сам мішечок заберіть подалі.

Сподіваємося, це замовляння допоможе вашому гаманцю тріскатись від грошей, а вам ніколи не знати бідності.

Нагадаємо про замовляння на шпильку для захисту від пристріту: бабусин метод боротьби з недоброзичливцями.

Раніше ми повідомляли, що допоможе навіть Юрі Горбунову: сильне амовляння на хліб, щоб знайти грошову роботу - поділіться з птахами.