Михайло Поплавський у синьому піджаку виклав "триколор" з речей та навчив розуму своїх студенток: "Стрес - це позитив"

Нині ж співаючий ректор вирішив ударитися у психологію та заспокоїти не лише своїх студентів, а й усіх українців. Він поділився відео, якому вже 6 років, але, як вважає Поплавський, його сенс особливо актуальний зараз. Зазначимо, що Поплавський вирядився в кольори прапора рф, одягнувшись у білу сорочку, червону краватку та синій піджак. Нещодавно українці вже засуджували такий його стиль.

Михайло Поплавський, фото: Instagram
Михайло Поплавський, фото: Instagram

Дістане все необхідне для ЗСУ навіть з-під землі: дівчина вступила до тероборони й склала конкуренцію Google

Сили територіальної оборони поповнюють не лише чоловіки, але й дівчата, яким мужності та кмітливості хоч відбавляй. То ж росія ще ніколи так не помилялася, вирішивши напасти на суверенну Україну та її вільний та самовідданий народ. 37-річна засновниця благодійного фонду, який за час своєї діяльності допоміг врятувати не одне життя, пішла до тероборони у перший же день повномасштабного вторгнення росії в Україну.

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще

Засновниця благодійного фонду з позивним "Гугл", facebook.com/okPivden.com/okPivden
Засновниця благодійного фонду з позивним "Гугл", facebook.com/okPivden.com/okPivden

Буряки та кабачки здешевшали, а печериці подорожчали: які ціни на сезонні овочі

Як відомо, з початку липня в україні почали дешевшати помідори, варто зазначити, що ціни продовжують падіння. Рекордно подешевшав помідор українській рожевий салатний, за нього просять від 20 до 35,50 грн, у відсотковому відношенні - 27, 78. Падіння у ціні продовжили буряки, так буряк столовий українського виробництва ранній коштує від 15 до 17,50 грн.

Овочі, ринок. Фото: Знай.uа
Овочі, ринок. Фото: Знай.uа

Руслана Писанка нагадала про себе після смерті: "Не прощайтеся, чекайте на нову зустріч"

Раптова смерть легендарної української акторки та телеведучої Руслани Писанки, про яку стало відомо 19 липня, стала шоком для її колег і всіх шанувальників. Зірці було лише 56 років. Невимовна втрата розбила серця українців, які щиро полюбили талановиту акторку й телеведучу. Та, як виявилося, Руслана Писанка залишила по собі неабиякий подарунок для нас усіх.

Руслана Писанка з  Ігорем Ісаковим, скріншот із відео
Руслана Писанка з Ігорем Ісаковим, скріншот із відео

Голова ОПУ Андрій Єрмак окреслив дедлайн закінчення війни в Україні, ленд-ліз допоможе прискорити процес

Україні дуже важливо на сьогоднішній день зробити все можливе для того, щоб закінчити війну до поточної зими. Інакше потім це буде зробити вкрай складно. Справа в тому, що зараз росіяни намагаються затягнути війну в Україні, однак такий сценарій нікому не підходить. Все тому, що в зимову пору року у загарбників буде більше часу для того, щоб окопатися, а це принесе нашій армії нові труднощі.

Українські ЗСУ. Фото: скриншот YouTube
Українські ЗСУ. Фото: скриншот YouTube