Студенти можуть розпочати навчання з середини серпня, але не усі: МОН дало рекомендації для ВНЗ

Міністерство освіти та науки України оприлюднило рекомендації щодо початку нового навчального року для студентів. Міносвіти рекомендує студентам старших курсів повернутися до навчальних закладів уже з 15 серпня, а для першокурсників вишів розпочати навчання з 15 вересня. Про це йдеться у листі, адресованому керівникам навчальних закладів.

студенти
студенти

Олексій Арестович знову ризикнув спрогнозувати майбутнє всього світу і назвав терміни загибелі путіна

Західні політики помилилися, коли говорили про міцність Росії. На жаль, довелося з ними поборотись більше, ніж розраховувалося. Про це заявив радник глави Офісу президента України Олексій Арестович в інтерв'ю "Найкращому радіо Ізраїль". З самого початку повномасштабного настання Росії проти України, західні аналітики почали відзначати про слабину російських військ, через що багато хто міг розслабитися.

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Олексій Арестович, фото: Instagram
Олексій Арестович, фото: Instagram

Оля Фреймут розбила серце Сергію Притулі, але вибачилася лише через 5 років: "Ти зрадила мене"

Ольга Фреймут, відома в Україні виключно телепередачею "Ревізор", як виявилося, розбила Сергію Притулі серце. Це обговорювалося ще у 2018 році на телепередачі під назвою "Оля". Там обличчя одного з найбільших гуманітарних фондів не стримувалося, щоб розповісти про свій біль.

Сергій Притула та Оля Фреймут, скріншот: Youtube
Сергій Притула та Оля Фреймут, скріншот: Youtube

Як виглядає бомбосховище у Фінляндії, яка межує з росією: журналістка показала справжнє "місто в місті"

Українська журналістка, письменниця та блогерка Зоя Казанжи показала, як виглядають бомбосховища у Фінляндії - країні, яка має понад тисячу кілометрів кордону з кровожерливою загарбницькою росією. Про те, як обладнані бомбосховища у Фінляндії, Зоя Казанжи пише у новому пості на особистій сторінці в соцмережі Фейсбук.

Кордон Фінляндії та Росії
Кордон Фінляндії та Росії

На рф вигадують нові страшилки, американський ОПК готовий давати Україні необхідну зброю — скажіть яку і скільки

У американському ОПК просять надати перелік потреб для ЗСУ, та готові постачати стільки зброї, скільки буде потрібно, до остаточної перемоги України. Про це заявила в інтерв'ю Financial Times виконавчий директор американського оборонного підприємства Northrop Grumman Кеті Ворден.

Військова техніка з США. Фото: скриншот Facebook
Військова техніка з США. Фото: скриншот Facebook

Боєць 92-ї ОМБр "Браун" розповів, що побачив у сумках непроханих "гостей" з росії: "Викинемо з країни цей непотріб"

Боєць 92-ї ОМБр "Браун" розповів, як зустрічав ворога на підступах до Харкова 24 лютого і що побачив у сумках рашистських загарбників. Його історію розповіли у новому пості на офіційній сторінці Головнокомандувача ЗСУ у соцмережі Фейсбук. Військовослужбовець розповідає, що чекав на "гостей" з росії на передовій лінії, а саме за Липцями, в районі Веселого. Того ж дня підбили БТР, у якому він був зі своїм екіпажем.

Боєць 92-ї ОМБр "Браун", facebook.com/CinCAFU
Боєць 92-ї ОМБр "Браун", facebook.com/CinCAFU