Війна залишила багатьох українців без роботи. Також в Україні підприємства всіх сфер планують скорочення персоналу у найближчий рік. Загалом планується скоротити до третини персоналу.

Але звісно, ​​не всі прагнуть залишати рідну країну, а гідну роботу знайти хочеться. Якщо ви вже випробували все, то можна попросити допомоги і у вищих сил, провівши невелике замовляння на хліб.

хліб
хліб

Це замовляння допоможе знайти грошову роботу.

У першій половині дня, (зростаючий місяць), купіть хліб (без решти), йдучи додому ні з ким не розмовляйте. Прийшовши додому, усамітніться в кімнаті, візьміть цілий хліб і наговоріть на нього вголос тричі, без запинок:

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

"Хліб-хлібчик, ти всьому голова, всі тебе шанують, у пояс кланяються, радісно зустрічають. Так і я куди йду - там мене радісно зустрічають, привітають-приймають, на роботу запрошують, великими грошима нагороджують, та дякую кажуть, та ще прийти велять" .

Потім розріжте хліб навпіл, половину згодуйте птахам, іншу половину з'їжте за обідом. Заздалегідь оберіть хліб такої величини, щоб його половину можна було з'їсти за один раз. Ділитись ні з ким не треба, залишати на потім теж.

Птахи, фото pxhere.com
Птахи, фото pxhere.com

Нагадаємо про замовляння на шпильку для захисту від пристріту: бабусин метод боротьби з недоброзичливцями .

Раніше ми повідомляли про бабусине замовляння для багатства і пошепки на удачу: як залучити в життя мир, благополуччя та щастя.