Українці не оцінили пориви Потапа після паралічу, не врятує і Настя Каменських: "Втік, як Винник"

Чоловік Насті Каменських тривалий час не показував обличчя в соцмережах і ось, після обстрілу Вінниці артист не витримав, виклав вірш та відео, де шанувальники зуміли побачити, чи хвороба пройшла безвісти. Незважаючи на стомлений вигляд, видно, що Потап приходить у норму. Проте українці не дуже позитивно оцінили першу появу Потапа після паралічу.

Потап. Фото: скрін youtube
Потап. Фото: скрін youtube

Як змінилася вартість пального за останній тиждень: на АЗС встановили нові ціни

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Як зазначають фахівці, вони знизилися у порівнянні з попереднім торговим днем. Ціна зросла лише на бензин марки А-92. Такі дані наводить Консалтингова група "А-95". Зокрема, стало відомо, що бензин А-95 преміум та А-95 подешевшали на 33 коп. та 6 коп. до 51,43 грн/л та 50,50 грн/л відповідно. А ось А-92 навпаки додав у ціні 37 коп. – 50,20 грн/л у середньому за АЗС.

АЗС. Фото: скрін youtube
АЗС. Фото: скрін youtube

Глава Міноборони Олексій Резніков розкритикував хаотичну роздачу повісток українцям: "Дурість повна"

В Україні почастішали випадки, коли правоохоронці вручають повістки чоловікам серед вулиці чи у розважальних закладах. Зокрема, видачею повістки до військкомату нерідко карають порушників комендантської години чи швидкісного режиму. Олексій Резніков заявив, що виступає проти такого виду "покарання", оскільки навряд чи людина після цього буде мотивована захищати країну.

Олексій Резніков, фото: Instagram
Олексій Резніков, фото: Instagram

Наталія Денисенко з "Кріпосної" вибовкала таємницю про стосунки Мішиної та Еллерта: "У Яремче була не сама"

З початку повномашстабного вторгнення росії на територію України Ксенія Мішина та Олександр Еллерт відновили спілкування, але про стосунки не йшлося. Ведучому Григорію Решетнику, як і всій Україні, стало цікаво чи вільно досі серце Мишиної. Тому він запитав про це її подругу та колегу з серіалу "Кріпосна" Наталку Денисенко, яка була гостею в проєкті "Як ти?".

Ксенія Мішина та Олександр Еллерт. Фото: Youtube
Ксенія Мішина та Олександр Еллерт. Фото: Youtube

Екстрасенс Макс Гордєєв після обстрілів Вінниці, Дніпра та Миколаєва зробив попередження для кількох міст

Учасник Битви екстрасенсів Максим Гордєєв після жахливого рокового тижня липня, коли росією було жорстоко обстріляно кілька українських міст, дав передбачення на майбутнє. Попри всі невтішні новини, екстрасенс висловив цілковите переконання у тому, що Україна переможе і відвоює кожен шматочок нашої землі. Шкода лише, що такою дорогою ціною, яку ми всі її платимо саме зараз.

Макс Гордєєв. Фото: Youtube
Макс Гордєєв. Фото: Youtube