Учасник Битви екстрасенсів Максим Гордєєв після жахливого рокового тижня липня, коли росією було жорстоко обстріляно кілька українських міст, дав передбачення на майбутнє.

Відповідне відео з'явилося на особистій сторінці Макса Гордєєва у соцмережі Інстаграм. Та попри всі невтішні новини, екстрасенс висловив цілковите переконання у тому, що Україна переможе і відвоює кожен шматочок нашої землі. Шкода лише, що такою дорогою ціною, яку ми всі її платимо саме зараз.

"Нові міста і нові відповіді на запитання на другу половину липня! Що чекати та які плани у русні на найближчі дні цього місяця? Які міста будуть потерпати найбільше від "руського миру"? 🙏🏻 Друзі, дуже важливе повідомлення для деяких великих міст! БУДЬТЕ ОБЕРЕЖНІ, благаю! Максимальний репост та попередження своїх друзів, родичів з цих 4-х пекельних міст!", - пише він. Макс Гордєєв

Макс Гордєєв, instagram.com/maxgord
Макс Гордєєв, instagram.com/maxgord

Макс Гордєєв попереджає, щоб українці по всій території нашої держави були максимально обережними, адже наступний тиждень буде найважчим за весь час війни. Адже за словами екстрасенса росіяни обстрілюватимуть всю Україну. Дуже важко буде до кінця липня.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Зокрема, для Львова робить зауваження про можливі прильоти, тому мешканці цього міста зараз перебувають у дещо підвішеному стані. "Росія намагається налякати всіх львів'ян, щоб загнати їх та область у негативний стан.", - попереджає він.

Передбачення він дав і для Черкас. Хоча енергія там і досить хороша, можливість прильотів не варто виключати. Для Ковеля нічого поганого екстрасенс не побачив. Відзначив він лише волонтерський рух та не надто добру фінансову карту.

Макс Гордєєв. Фото: скрін youtube
Макс Гордєєв. Фото: скрін youtube

Водночас мешканців Краматорська він закликав бути максимально обережними, адже можливі масові прильоти. Попередження дав і для Хмельницького. Зауваживши, що стосовно цього міста відбуваються певні політичні ігри. "Можуть здати місто", - говорить він.

Ізюм перебуває у дуже поганому стані - там важка і небезпечна ситуація. Проте, він побачив прорив і попросив зачекати. "Буде дуже епічний прорив наших хлопців", - додає він.

Луцьк - більш-менш спокійна ситуація, хоча мешканці бачитимуть ракети. Тому краще не перебувати у центрі міста, адже росіяни намагатимуться зламати віру нашого народу. А час дуже серйозний, тому що ЗСУ саме зараз відбивають наші території, тому ситуація дуже критична.

Обстріл Вінниці 14 липня, фото ДСНС
Обстріл Вінниці 14 липня, фото ДСНС

Охтирка перебуватиме в енергетично замкнутому стані, хоча загалом він побачив гармонію для цього міста. Бровари - прильоти можуть бути, але вторгнення ні. Водночас сильні обстріли він передбачає для Лозової, яка є в планах орків. "Нас з вами будуть максимально лупити, максимально гасять по центрах міста, житлових масивах", - попереджає він.

Миколаїв рашисти дуже хочуть забрати, тому буде дуже багато прильотів. Росіяни хочуть відрізати його від України. Прильоти будуть й у Дніпрі, ворог хоче тримати місто у страху, а ракети кидатимуть, куди їм заманеться. Генічеську попалася карта ізоляції, а Кам'янцю-Подільському - можливі прильоти, але важких наслідків не буде.

Кирилівка - ізоляція та прильоти біля міста. Для Ірпеню він прогнозує проблеми більше внутрішні, ніж зовнішню. Наприклад, з розмінуванням, адже місто ізольоване енергетично. Умань - місто чекає боротьба, адже це місто дуже "соковите" для росіян. Харків зараз є номером 1 для рашистів, тому там дуже небезпечно. Київ також є важливою ціллю для рф, але він готовий. Проте прильоти у столиці можливі.

Нагадаємо, екстрасенс Макс Гордєєв попередив українців про вкрай складні та небезпечні дні на шляху до перемоги: "Є великий ризик..."

Як повідомляв "Знай.ua", екстрасенс Макс Гордєєв побачив закінчення війни в Україні: "Йде відлік"

Також "Знай.ua" писав, українські АЗС змінили ціни на паливо: за скільки можна заправитися