Приємну новину повідомили українцям наприкінці цього тижня, адже в Україні зафіксовано зниження цін на більшість видів палива.

Як зазначають фахівці, вони знизилися у порівнянні з попереднім торговим днем. Ціна зросла лише на бензин марки А-92. Такі дані наводить Консалтингова група "А-95".

Зокрема, стало відомо, що бензин А-95 преміум та А-95 подешевшали на 33 коп. та 6 коп. до 51,43 грн/л та 50,50 грн/л відповідно. А ось А-92 навпаки додав у ціні 37 коп. – 50,20 грн/л у середньому за АЗС.

АЗС. Фото: скрін youtube
АЗС. Фото: скрін youtube

Крім того, зниження вартості торкнулося й інших видів палива. Зокрема, преміальне дизельне паливо подешевшало на 28 коп. і його вартість зараз становить 57,72 грн/л, а звичайна ДП на 10 коп. – 56,19 грн/л.

Популярні новини зараз
Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Проте найбільше знизилася середня ціна на автомобільний газ – 1,57 грн, відповідно, це майже 4,5%. Наразі його вартість у середньому по Україні становить 33,43 грн/л.

Вартість палива, Консалтингова група "А-95"
Вартість палива, Консалтингова група "А-95"

Нагадаємо, на АЗС знову змінилися ціни на автогаз: яка вартість палива на українських заправках

Як повідомляв "Знай.ua", план росії провалився: українцям розповіли, що буде з пальним на АЗС у липні

Також "Знай.ua" писав, українські АЗС змінили ціни на паливо: за скільки можна заправитися