Доктор Євген Комаровський – відомий в Україні педіатр вищої категорії.

Чоловік опублікував нове відео в рамках щоденного спілкування з користувачами, згадавши свій лист, який було написано ще 8 років тому, у 2014 році... але крізь такий тривалий час, він не втратив своєї актуальності.

Євген Комаровський, скріншот: Youtube
Євген Комаровський, скріншот: Youtube

"Хочу прочитати, щоб ви розуміли, про що йдеться. Ще раз кажу, це написано не вчора. Це було написано в 2014 році. Я написав цей блок після того, як я... саме це було, нам заборонили в Україні, відключили канали російські… Ви розумієте самі, я їх у житті не дивився, але як тільки влада сказала, що ці канали відключила, поліз дивитися… І ви знаєте, коли я подивився ці новини, то в мене виникло бажання йти терміново до Києва маршем, звільняти Київ від нацистів", - каже Євген Комаровський.

Євген Комаровський, скріншот: Youtube
Євген Комаровський, скріншот: Youtube

Популярні новини зараз
РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня
Показати ще

[quote author=""]"І оцінюючи свою реакцію на одноразовий перегляд новин, я починаю чудово розуміти, які почуття відчувають люди, які дивляться новини кілька місяців поспіль по кілька разів на день. Мене не дивують історії про сім'ї, зруйновані через різницю політичних поглядів, не дивують люди, які перестали спілкуватися після 30 років дружби.Я чудово розумію, що жодні виступи, статті чи коментарі не повернуть у наші сім'ї та країни світ та порозуміння.Не повернуть ні завтра, ні післязавтра.Є в медицині дуже давнє і мудре правило - пацієнт скільки хворіє, стільки й одужує. І, у зв'язку з цим, очевидно, для того, щоб люди хоча б почали сумніватися у своїх нинішніх поглядах на світоустрій, треба кілька місяців показувати їм усім інші картинки", - відповідає він далі.

Нагадаємо, доктор Комаровський порівняв Україну з голодуючою людиною з "допомогою" від Заходу: "Ти почекай, не вмирай"

Як повідомляв "Знай.uа", доктор Комаровський знайшов головний плюс антибіотиків при боротьбі з ангіною: "Завжди"

Знай.ua писав, доктор Комаровський назвав головну проблему батьків, через що діти вже не "такі": "Гірше розуміють"