Сергій Стерненко зірвав маску з "хорошого руского" Артемія Лєбєдєва - свідомо порушив указ Зеленського: "Наср*ти на авторитет"

Український громадський діяч та активіст Сергій Стерненко, який зараз служить у лавах ЗСУ, розвіяв уявлення окремих українців, які досі вірять в існування "хороших русских". У своєму телеграм-каналі Сергій Стерненко опублікував коментар стосовного нової публікації російського блогера Артемія Лєбєдєва, якого багато хто помилково вважає "хорошим".

Сергій Стерненко. Фото: скрин відео
Сергій Стерненко. Фото: скрин відео

"Воїни світла" зазвучали українською: Сергій Міхалок і "Ляпіс Трубецкой" переспівали культову пісню

Сергій Міхалок і "Ляпіс Трубецкой" переспівали культову пісню "Воїни світла" українською мовою. Музиканти також представили кліп на нову версію в акустичному варіанті. У 2014 році саме ця пісня стала неофіційним гімном Революції гідності. Переклад пісні зробив український поет, активіст та волонтер Сергій Жадан.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Сергій Міхалок, instagram.com/lyapis98
Сергій Міхалок, instagram.com/lyapis98

Блогер назвав Шарія розумовим близнюком Киви: "Альтернативна реальність лисого чмоні"

Кремлівський пропагандист Анатолій Шарій, якого підозрюють у державній зраді, ніяк не заспокоїться. Як виявилося, він і далі продовжує вкидати до непристойності очевидні фейки.Цю ситуацію прокоментував блогер Олександр Волков. Він зауважує, що на відміну від Анатолія Шарія навіть російські ЗМІ відмовилися коментувати ситуацію про удар по військовому складу рф в тимчасово окупованій Новій Каховці.

шарій. Фото: Youtube
шарій. Фото: Youtube

Українці обрали заміну Єкатерині II в Одесі: росіяни будуть палати від люті, має узгодити Президент

Петиція про заміну пам'ятника російській імператриці Катерині II в Одесі набрала понад 25 тисяч голосів. Після цього її повинен розглянути президент України Володимир Зеленський. Автор петиції, розміщеної на сайті президента України, пропонує пам'ятник Катерині ІІ замінити на пам'ятник американському актору Біллі Геррінґтону.

Пам'ятник Катерині II в Одесі, фото: suspilne.media
Пам'ятник Катерині II в Одесі, фото: suspilne.media

Лукашенко звинуватив НАТО в агресії та показав "звідки готується напад": йдуть війною на росію

Самопроголошений президент Білорусі Олександр Лукашенко заявив, що Захід готується напасти на росію і зробить це нібито через територію України та Білорусі. Про це він сказав під час свого виступу. Олександр Лукашенко вирішив знову показати "звідки готується напад".

Олександр Лукашенко Фото: скрін youtube
Олександр Лукашенко Фото: скрін youtube

Євген Кошовий з "Кварталу 95" розповів воїнам ЗСУ анекдот з ОП про Арестовича: "Виходить на поріг п*здабол"

Євген Кошовий - відомий український гуморист, учасник "Кварталу 95" та друг президента Зеленського. Після того, як Володимир вирушив у велику політику, його місце і посів Євген, який зараз виступив з Олександром Пікаловим перед українськими військовослужбовцями та розповів кумедний анекдот.