Український громадський діяч та активіст Сергій Стерненко, який зараз служить у лавах ЗСУ, розвіяв уявлення окремих українців, які досі вірять в існування "хороших русских".

У своєму телеграм-каналі Сергій Стерненко опублікував коментар стосовного нової публікації російського блогера Артемія Лєбєдєва, якого багато хто помилково вважає "хорошим".

Відповідний пост Артемій Лєбедєв виклав 12 липня, опублікувавши фотографії з тимчасово окупованої АЕС в Енергодарі. В описі до неї росіянин пише, що любить подорожувати й відвідувати рідкісні та особливі місця.

Скріншот: Стерненко / Телеграм
Скріншот: Стерненко / Телеграм

А ще Артемій Лєбедєв зізнається, що має одну слабкість - він, виявляється, любить "н*срати на авторитет". То ж відвідини АЕС в Енергодарі для нього є особливою "радістю", адже вдалося порушити заборону президента України.

Популярні новини зараз
Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

"Тут прямий супер-комбо - потрапити на атомну електростанцію (це завжди непросто) на території України, куди особистим указом Зеленського мені в'їзд заборонено з січня цього року ще на п'ять років! З таких маленьких радощів і має складатися повноцінне життя.", - хизується він. Артемій Лєбедєв

Скріншот: instagram.com/temalebedev
Скріншот: instagram.com/temalebedev

Скріншот: Стерненко / Телеграм
Скріншот: Стерненко / Телеграм

Сергій Стерненко звернув увагу українців саме на цю показову публікацію російського блогера. Артемія Лєбєдєва він справедливо називає російським пропагандистом, який відкрито підтримує вбивства українців путінським режимом.

"Це Артємій Лєбєдєв. Один із тих самих "хороших русскіх", яких так люблять деякі діячі в Україні. Лєбєдєв, принаймні, таким вважався до останнього часу. Бо зараз він — відкритий російський пропагандист, що підтримує вбивства українців. Ось він виклав фото з тимчасово окупованої АЕС у Енергодарі. А ще Лєбєдєв створював один з логотипів Одеси — якір у формі серця. Він і досі стоїть поблизу міської ради.", - написав Стерненко. Сергій Стерненко

Нагадаємо, Сергій Стерненко показав обличчя нелюдів, причетних до обстрілу в Кременчуці: "Запам'ятайте їхні пики"

Як повідомляв "Знай.ua", окупанти повертаються з України у маленьких коробочках - Стерненко показав доказ: "Економія землі на цвинтарях"

Також "Знай.ua" писав, налякані "бавовною" росіяни плачуть, що їхній владі "бракує яєць": "Терпіти будемо поки в Кремль не прилетить"