Ольгу Мартиновську безбожно обікрали в Парижі, поки вона тяжко працювала заради України: забрали останні гроші і навіть кросівки

Ольга Мартиновська розповіла, яка неприємна та прикра ситуація з нею сталася в Парижі, куди вона вирушила з добрими цілями заради допомоги рідній Україні. На жаль, машину зірки обікрали, позбавивши її найцінніших речей, які вдалося прихопити із Києва.

Ольга Мартиновська. Фото: скрін youtube
Ольга Мартиновська. Фото: скрін youtube

Буряти бояться помсти ЗСУ за різанину в Бучі: вистрибують з автобусів аби не потрапити на війну в Україну

Жителі Бурятії масово відмовляються їхати на війну в Україну і навіть вистрибують з автобусів на ходу. Про це розповіла голова Фонду "Вільна Бурятія" Олександра Гармажапова. Наголошується, що буряти масово намагаються розірвати контракти, щоб не воювати, але командування загрожує їм судом, замикають та відбирають телефони.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Тарологиня розповіла, чи впораємося ми із російськими "Цирконами" 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Російські окупанти. Фото: скрін youtube
Російські окупанти. Фото: скрін youtube

Компотів і варення цьогоріч не буде? Ціни на цукор в Україні неприємно вразили

З початку широкомасштабного вторгнення росії в Україну 24 лютого спостерігається стрімке підвищення цін на багато популярних продуктів. Крім високої вартості найнеобхідніших товарів, також виник дефіцит деяких з них. Особливо актуальним товаром зараз, у сезон закруток, є цукор. І ціна на нього неприємно вразила українців. Ймовірно, багатьом доведеться відмовитися від заготовлення компотів та варення на зиму.

Цукор / скріншот з відео
Цукор / скріншот з відео

Президент Володимир Зеленський анонсував "неприємний сюрприз" для російських окупантів

Володимир Зеленський зазначив, що Україна постійно веде переговори з дружніми країнами щодо постачання зброї, яка потрібна для захисту країни та деокупації тимчасово захоплених територій. Зокрема діалог ведеться з Нідерландами, які можуть передати озброєння, що дозволяє створити серйозні проблеми загарбникам.

Володимир Зеленський, фото: Instagram
Володимир Зеленський, фото: Instagram

Злата Огнєвіч обурилася через умови утримання полонених бійців з "Азовсталі": "Якась х*ета, так не повинно бути"

Злата Огнєвіч присвятила новий пост відважному герою, командиру полку "Азов" Денису Прокопенко та його дружині Катерині. Артистку захоплюють їхні стосунки, а особливо мужність і незламність дівчини, яка чекає на свого коханого, що потрапив у полон до окупантів.

Злата Огневич, фото з Instagram
Злата Огневич, фото з Instagram