Обов'язковий іспит для громадянства України: Володимир Зеленський відповів на петицію

Президент Володимир Зеленський відповів на петицію, де просять запровадити обов'язковий іспит для отримання громадянства України. Пропонується, що ті, що провалили, зможуть пройти його ще раз не раніше, ніж за три місяці від своєї попередньої спроби. Автор петиції пропонує запровадити чотири складові іспиту для здобуття громадянства України.

Володимир Зеленський, фото: Instagram
Володимир Зеленський, фото: Instagram

Олена Філонова налякала виглядом своєї п'ятої точки, посипаної червоними плямами: "Мене трусить"

Відома українська телеведуча, блогерка Олена Філонова поділилася своїм болем із фанатами. Дівчина хотіла зробити чергову процедуру з омолодження, приїхала в салон і майстер вже готова була приступати, але побачила моторошну червону висипку на її тілі, а саме - на п'ятій точці.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Олена Філонова, фото з Instagram
Олена Філонова, фото з Instagram

Їх стає дедалі більше: на росії намагаються присоромити тих, хто відмовляється їхати на війну

Десятки російських військових із 205-ї окремої мотострілецької козацької бригади відмовилися воювати проти України. І за це понесли "суворе" покарання - командування повісило їх на так звану дошку ганьби, публічно оприлюднивши імена солдатів-відмовників.

Окупанти. Фото: скриншот Telegram
Окупанти. Фото: скриншот Telegram

Катя Осадча обрушилася гнівом на зрадницю Таїсію Повалій, яка продовжує розважати росіян: "Як ні в чому не бувало"

Відома українська телеведуча Катя Осадча обрушилася гнівом на Таїсію Повалій, яка, незважаючи на війну, продовжує розважати росіян. На цей раз телеведуча поділилася негативною думкою про Таїсію Повалій. Незважаючи на те, що в її рідній країні йде повномасштабна війна, вона продовжує виступати перед росіянами і її це зовсім не бентежить.

Катя Осадчая. Фото: скрин youtube
Катя Осадчая. Фото: скрин youtube

Лукашенко опускає залізну завісу: диктатор запроваджує обмеження, яким позаздрить і Радянський Союз.

Білорусь знову здивувала – там права громадян хочуть обмежити ще більше. Адже до білоруського парламенту внесли законопроект, який забороняє громадянам виїзд за кордон. Згідно з документом, залишати країну не можна буде, якщо це потрібно для забезпечення національної безпеки. Відомо, що за новим законом заборона на виїзд поширюватиметься насамперед на армію, прикордонну службу, внутрішні війська МВС та інші відомства.

Олександр Лукашенко, фото: скріншот із відео
Олександр Лукашенко, фото: скріншот із відео