Гімн росії та портрет путіна: парамедик "Тайра" розповіла про тортури у полоні у російських окупантів

Юлія Паєвська розповіла, що російські окупанти всіма силами намагаються промити мізки полоненим. Зокрема, змушують вчити і кілька разів на день співати гімн росії, якщо не послухаєшся, то окупанти застосовують силу. Також колишня полонена розповіла, що окупанти утримують людей у ​​жахливих умовах: у камері три на шість метрів 22 жінки. Також із нею у полоні була вагітна жінка, яку досі не обміняли.

"Тайра". Фото: скрін youtube
"Тайра". Фото: скрін youtube

Анджеліна Джолі після відвідин України знайшла час послухати, як друг Каті Павленко з Go_A опускає путіна

9 липня відбувся концерт Måneskin у Римі, де соліст гурту вимовив фразу: "Fuck putin! Fuck war! Ідіть усі, хто проти того, що я зараз озвучив". Зараз в Італії присутня і голлівудська акторка Анджеліна Джолі, яка працює над фільмом "Без крові" ("Without Blood"), як режисер. Нещодавно артистка відвідала Україну та підтримала наш народ у війні з росією, а у суботній вечір знайшла час, щоб вирватися на конерт італійських рокерів разом зі своєю 16-річною донькою Шайло.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми
Показати ще

Анджеліна Джолі з донькою Шайло на концерті Måneskin, скріншот з відео
Анджеліна Джолі з донькою Шайло на концерті Måneskin, скріншот з відео

Чим замінити гній, коли потрібно утеплювати грядки огірків: урожай лише подвоїться

Після того, як українці залишилися без урожаю Херсонщини, яка тимчасово перебуває в окупації росії, набула сенсу фраза Вєрки Сердючки: "Зірка, не зірка, але життя зараз таке, що під рукою треба завжди мати свій городик". Саме тому всі українці, які мають можливість висаджувати овочі, фрукти та ягоди з радістю зайнялися цим. Як добре, що у нас припасені рекомендації для початківців та навіть професійних городників. А ви знали, чим можна замінити гній для утеплення грядки, наприклад огірків?

город
город

Олексій Арестович розповів Пікалову та Кошовому з "Квартал 95", як це, коли дрючить пес Патрон: "Мене зачіпає"

Спочатку Кошовий перерахував всі професії та заслуги Олексія, після чого Пікалов запитав: "Хто ви нахр*н такий?".

Радник голови ОП засміявся і попросив наступне запитання.

"За опитуваннями, пес Патрон став популярнішим, ніж ви. Питання: яке це почуття, коли вас дрючить собака?" , - продовжив жартувати Кошової.

Олексій Арестович сказав, що проблема більше не в цьому, а в тому, що багато хто вважає пса Патрона кращим військовим експертом, ніж його. І це його правда зачіпає.

Олексій Арестович, фото: Instagram
Олексій Арестович, фото: Instagram

Олександра Заріцька у сльозах розповіла, як армія путіна безжально стерла з лиця землі дитинство

Олександра Заріцька розмістила жахливу для її шанувальників фотографію, на якій вона виглядає дуже заплаканою та засмученою. Таких емоцій вона зазнала після того, як дізналася, що окупанти безжально знищили її рідну школу в Харкові, де вона пережила безліч важливих для себе моментів.

Олександра Заріцька, фото з Instagram
Олександра Заріцька, фото з Instagram