Ведуча "Орел і Решка" Мішель Андраде втекла від Потапа і несподівано зізналася: "Щось не виходить..."

З 24 лютого життя співачки Мішель Андраде, як і всіх українців, також кардинально змінилося. Зйомки тревел-шоу "Орел і Решка" (Новий канал) стали на паузу, а сама дівчина переїхала до Іспанії, де продовжує займатися творчістю та підтримувати українців. Життя до повномасштабної війни тепер здається Андраде казковим, а всі негаразди, що траплялися, — дрібницями, які не варті уваги.

Мішель Андраде, фото: Знай.ua
Мішель Андраде, фото: Знай.ua

У Дніпрі завівся ще один "мисливець за ППО", але СБУ затримала зрадника з російських спецслужб

Служба безпеки України затримала російського агента, який дізнавався про позиції українського ППО на Сході. Намагався завадити швидкій перемозі України. Він намагався доносити російським спецслужбам інформацію про українські зенітно-ракетні комплекти С-300. Днями, при цьому, система ППО цієї області збила 6 із 7 ракет, якими російські окупанти намагалися завдати удару по місту.

Популярні новини зараз
Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

СБУ, фото: Facebook
СБУ, фото: Facebook

Як врятувати помідори, що потріскалися: томати зберігатимуться довго й урожай не доведеться викидати

Інколи городники помічають, що шкірка на помідорах тріскається й не завжди розуміють, у чому причина такої ситуації. Виявляється, причин, через які помідори можуть тріскати, є багато. Зокрема, це зміна вологості ґрунту, перегодовування томатів концентрованими розчинами добрив, часте видалення листя або нестача елементів живлення. У будь-якому разі, необхідно вжити заходів, щоб зірвані плоди томатів зберігалися якомога довше. І такий спосіб існує.

Томати. Фото: YouTube
Томати. Фото: YouTube

Сергій Притула зізнався, чого боїться після збирання грошей на Байрактари: "Давайте 5 мільйонів доларів"

Засновник Фонду, волонтер та ведучий Нового каналу Сергій Притула не стримав сліз щастя та гордості, коли проєкт по Байрактарам для ЗСУ було оголошено успішно реалізованим. Але зараз зізнається, що відчуває певні хвилювання та побоювання з приводу наступного збору коштів. Сергій Притула зізнається, що наступні проєкти справді можуть бути пов'язані з машинами. І закликає українців з довірою та розумінням поставитися до них.

Сергій Притула допомагає українській армії
Сергій Притула допомагає українській армії

Атакувати Польшу та повернути Аляску: влада Білорусі та росії злилися у новому маразмі

Білоруси геть втратили гальма, дружба з путіним може вилізти їм боком, адже військові генерали почали залякувати Захід завдати ракетних обстрілів. За словами заступника голови Генштабу ЗС Білорусі Руслана Косигіна, у разі "провокацій Заходу" білоруські сили завдадуть ударів насамперед по інфраструктурі Польщі.

Білоруський військовий. Фото: скриншот Telegram
Білоруський військовий. Фото: скриншот Telegram