Даша Астаф'єва звинуватила деяких колег у заробітках на благодійності під час війни: "Де ті мільйони?"

Яки відомо, з перших днів війни Даша переборола свої переживання та страхи та зайнялась волонтерством. Зірка чистить картоплю, допомагає на кухні та виступає перед захисниками України. Вона зізналася, що їй не подобаються молоді люди, які гуляють, курять кальян й п'ють шампанське, при цьому нічого не роблять для своєї Батьківщини. Вони могли б зайнятись корисною справою, допомагати волонтерам, розгрібати завали, зауважила вона.

Даша Астаф'єва. Фото: скриншот Instagram
Даша Астаф'єва. Фото: скриншот Instagram

60 грн за долар: економіст пояснив, за яких умов може підскочити курс валют

Теперішня спроба НБУ порушити рівновагу фіксованого офіційного, безготівкового міжбанківського курсу та готівкового ринкового може спричинити стрімку девальвацію гривні. Крім того, на сьогодні існує проблема так званих "множинних курсів": фіксований, банківський за картковими операціями, готівка в обмінниках. Отримуємо 29,25 – 31 – 35 грвень за долар.

Популярні новини зараз
Тарологиня розповіла, чи впораємося ми із російськими "Цирконами" Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Обмін валют, фото знай.uа
Обмін валют, фото знай.uа

Американський ветеран згадав, як росіяни знущалися з його бабусі в СРСР, і поїхав до України помститися: "Ми переможемо"

Вирішив виїхати він у перший же день повномасштабної війни – 24 лютого. Зібрав спорядження, дочекався закордонний паспорт, після чого вперше у житті поїхав до Європи. Інакше вчинити він не міг, бо чув історії про російських солдатів ще від своєї бабусі з Латвії.

"Усю мою сім'ю по лінії бабусі вбили росіяни. Усіх до єдиного. Вона єдина вижила. Її змусили працювати в майстерні, шити форму для російських військових. Їй так набридло, що вона взяла два ножі, підійшла до фотографії Сталіна, і просто проткнула обидва ока."

Джеймс Васкес, фото: скріншот із відео
Джеймс Васкес, фото: скріншот із відео

Злата Огнєвіч з "Холостячки" згадала про Попелюшку та показала чим займається вночі: "Ловлю останні дозволені хвилини"

Як відомо, зірка багато гастролює з благодійними концертами Європою та Україною. Тому зірці необхідний відпочинок, звільнити свої думки, щоб набратися сил для подальшої роботи. Проте війна внесла свої корективи в життя кожного українця й Злата не виключення. Вона розповіла по свою вечірню прогулянку в Києві та порівняла її з казкою про Попелюшку. Вона поскаржилась, що через комендантську годину не може сповна насолодитися вечірнім відпочинком та сказала.

Злата Огнєвіч, instagram.com/zlata.ognevich
Злата Огнєвіч, instagram.com/zlata.ognevich

Російські окупанти підтримують легенду про "втрат немає", і спалюють тіла військових у Херсоні

Щоб приховати реальну кількість втрат, окупанти почали спалювати тіла загиблих військових. У передмісті Херсона неодноразово було помічено місця з величезною кількістю обгорілих залишків людей. Роблять вони це навмисно, щоб було неможливо ідентифікувати, кому саме належать тіла, оскільки вони сильно постраждали від вогню.

Херсон. Фото: Telegram
Херсон. Фото: Telegram